Jump to content

Largo-Sama

Medlem
 • Content Count

  36
 • Joined

 • Last visited

 1. Snart är det dags för mig att starta företag. För de som jobbar inom manufacturing kan jag ordna jobb
 2. Nja. eSverige är starkt, men fler och fler länder börjar komma ikapp oss och vi trillar neråt på listan över länder med flest invånare, så att det "inte gör något" kan jag inte hålla med om.
 3. För någon vecka sedan var det lätt för nya spelare att få jobb, men nu har det blivit brist. Diskussionen pågår för fullt på hur detta ska lösas eftersom det är oerhört viktigt att nya invånare får en chans att jobba upp sin skill. Några tycker att man staten ska gå in och anställa nybörjare, andra att man ska höja importskatten för att stimulera den inhemska produktionen vilket automatiskt skapar fler jobb. Som ni ser kan politiska problem uppstå precis som i verkligheten Rekommenderar inte att flytta utomlands eftersom detta missgynnar eSverige.
 4. Kul att du vill prova Har du redan reggat dig och vad heter du i spelet? Ja, de första dagarna kan man inte göra så mycket mer än att jobba och träna, men den tiden kan man använda till att läsa mer om spelet så man är väl förberedd när man väl kommer dit. Att starta ett företag är ganska dyrt, men om man vill börja tidigt så kan man alltid skapa ett "kooperativ" med 10 andra spelare. Alla betalar varsin del för att starta företag och alla är också anställda. Då kan man ge sig själva högre löner och förhoppnignsvis är alla taggade till att producera så mycket det bara går eftersom alla äger en del av företaget. utnyttjar du de fem guld du får när någon skickar en invite så räcker det gott och väl till ett kooperativ. Sen kan man som jag tidigare skrivit engagera sig i många andra saker som politik, nyheter m.m. Nyhetssidan är en väldigt viktig tillgång för att sprida information till medborgarna, och vem som helst kan starta en tidning för en billig peng.
 5. Det är inte beta längre, utan version 1.0 Ja, ju längre man har spelat desto mer pengar får man. Å andra sidan är det ju inte direkt så att man missgynnas av att ha mindre pengar än någon annan. Driver du ett företag framgångfullt så är det minst lika konkurrenskraftig som någon som driver totalt 10 företag. Ni som spelar, skriv vad ni heter. Är ni nya i spelet så hjälper jag er gärna att komma igång, glöm inte att lägga till mig som kompis Länk till min profil
 6. Hej, Jag har sedan några veckor tillbaka spelat ett webbläsarspel som heter http://www.erepublik.com. eRepublik.com är en världssimulator där man som medborgare har möjligheten att utbilda sig som legosoldat och delta i krig och konflikter runtom hela eJorden, ge sig in i politiken och bli kongressledamot som gör det bästa för sitt land och kanske till och med bli president en dag. Man kan också satsa på näringslivet och bli företagare inom en mängd olika branscher - kanske är det du som blir eSveriges nästa stormogul? eSverige har ett separat forum, http://www.erepublik.se, där alla diskussioner om eRepublik äger rum. Även kongressen och presidenten använder forumet som debattutrymme. Om man registrerar sig på eRepublik.se har man rätt till 20 eSEK bidrag från eSverige. Ja, möjligheterna i eRepublik.com är många och alla är minst lika fantastiska. eSverige är sedan tidigare en av världens mäktigaste nationer som ockuperat både Danmark, Tyskland, Polen och delar utav Frankrike. Nu har dock Polen och Danmark återfått sin frihet. Tyskland och Frankrike har befriats med våldsaktioner. eSverige står nu inför ett krig emot Tyskland, som allierat sig med PEACE, en militärallians som är emot ATLANTIS, den allians Sverige är medlem i. Man kan registrera sig utan inbjudan, men blir man inbjuden får man även 5 bonusguld när man når level 6. Allt i Erepublik.com är helt gratis och man behöver inte betala en krona för att lyckas i spelet. Givetvis kan man, liksom alltid, betala för extrafunktioner som underlättar ditt spelande, men som inte gör dig överlägsen andra. Kort sagt har alla samma möjligheter i eRepublik.com! Kontakta mig och lämna er epost om ni vill få en inbjudan och få de där extra 5 gulden senare i spelet. Vad tycker ni andra om spelet? Finns det fler än jag som spelar och hur tjänar ni ert leverbröd? Med Vänlig Hälsning Largo-Sama
 7. Hej Jag är med och driver en förening (ej sverok-förening) i Växjö. Vi hyr för närvarande en lokal i Växjö Centrum. Vi använder den dock inte alla dagar (max tre kvällar per vecka). Vi tänkte att det vore en bra idé att dela lokalen med någon annan förening, det finns säkert föreningar som är jättesugna på en egen lokal i Växjö, men som inte har råd att hyra en egen.
 8. Hej Jag är med och driver en förening (ej sverok-förening) i Växjö. Vi hyr för närvarande en lokal i Växjö Centrum. Vi använder den dock inte alla dagar (max tre kvällar per vecka). Vi tänkte att det vore en bra idé att dela lokalen med någon annan förening, det finns säkert föreningar som är jättesugna på en egen lokal i Växjö, men som inte har råd att hyra en egen.
 9. Hej Jag är med och driver en förening (ej sverok-förening) i Växjö. Vi hyr för närvarande en lokal i Växjö Centrum. Vi använder den dock inte alla dagar (max tre kvällar per vecka). Vi tänkte att det vore en bra idé att dela lokalen med någon annan förening, det finns säkert föreningar som är jättesugna på en egen lokal i Växjö, men som inte har råd att hyra en egen. Kontakta mig på vid intresse för mer information.
 10. LAN är den sociala delen av datornörderiet.
 11. Largo-Sama

  Hyra av lokal?

  På vår skola är det några som brukar hyra aulan/skrivsalen. Aulan har egna ytterdörrar så larmet är inget problem. På min ort är det några som hyr folkets hus för ca 1000 kr för en helg. Är man upp emot 40 st så blir det inte så mycket per person. Då finns det också andra rum som används som sovsal, det finns kafeteria, pizzeria på andra sidan gatan, högtalarsystem med mikrofon o grejer. Allt som behövs för ett LAN
 12. Är intresserad av allt. bord, filtar, marker, obrutna kortlekar. maila mig på leir86@hotmail.com så får vi se om jag vill köpa.
×
×
 • Create New...