Jump to content

Dödsängeln

Medlem
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

 1. Att situationen är så här prekär visste man inte, men kunde utan tvekan tänka sig. Efter förra årets misslyckanden och avsaknad av stake av att göra sig av med en inkompetent kanslist så sjunker skutan-göteborgs distrikt endast neråt. Synd säger jag, och undrar samtidigt när det extrainsatta årsmötet kommer bli av.
 2. Efter ett tufft slutspel på Gothcon blev årets SM-Vinnare i Axis & Allies Tomas Gustafsson och Fredrik Johansson. Grattis säger vi som arrangerade evenemanget och hoppas att alla som deltog kommer tillbaks nästa år igen. Till dess, ha det bra.
 3. TA MED EGNA BRÄDEN Vi har nu väldigt sent upptäckt att vi har stor brist på bräden och måste således BE alla de anmälda att försöka ta med egna bräden. Vi söker också efter en till oberoende domare! Så om du vill vara det maila oss dodsangeln@hotmail.com
 4. Självklart ser vi det via anmälniongarna, men det skulle vara bra för våran skull om vi kunde se hur många som har intresse att anmäla sig innan anmälningsstopet är satt.
 5. Ja som rubriken antyder så är vi de som arrangerar SM i Axis & Allies. Men för att kunna förberade på bästa sätt så undrar vi om det är någon här som vet redan nu att de ska vara med. Tack för er hjälpsamhet!
 6. Jo, vi har själva spelat den nya versionen och det är ett av skälen till att vi vill ha SM i den gamla först. Vil vill ge chansen till alla de som har spelat det gamla Axis & Allies att få visa att dem är bäst. Plus att vi helts inte ska behöva ha en riktigt stor genomgång. Men vi överväger det , ska ni veta. Så om ni har något bra skäl som ni tror kan förändra våran ståndpunkt; Säg det! //Axis&Allies Crew
 7. Vi tror nog att vi kommer köra den gamla versionen första året och andra den nya. Men vi kan ändra oss. Fogge: Vi kommer ha som krav att man är 2 i varje lag
 8. smygreklam? :wink: Aja, iaf så undrar jag om folk vill köra det gamla eller det nya Axis&Allies på Gothcon isf?. Vi hade tänkt oss att ha SM i det gamla först och sedannågon gång anordna SM i det nya. Men vad tycker ni?
 9. Det låter bra, men nu när vi har fått lite respons så undrar vi? Hur många lag tror ni kommer anmäla sig? 8, 16, 32?.
 10. Gött att iaf 2 skulle anmäla sig . Sjölvklart menade jag plakett. Angående tidsbegränsing ser vi det som den enda möjligheten att få klart en match innan ett pass tar slut. Vi kommer trots allt ha en tidsbegränsning.
 11. Axis and Allies SM Arrangera Axis and Allies SM på nästkommande Gothcon eller på BoråsCon har jag och ett antal personer tänkt göra och kommer troligtvis att göra det. Men innan vi planerar klart arrangemanget som kommer att bli ett relativit stort arrangemang vill vi gärna ha era åsikter om hur det ska gå till. Detta är hur vi anser det ska genomföras: Hur ska lagen se ut Lagen kommer att bestå av 2-3 spelare. Helts 2 spelare. Hur kommer tävlingen genomföras Alla lag kommer vara indelade i grupper om 4. Det måste vara jämna grupptal. Antingen två grupper eller fyra. I varje grupp kommer det att spelas 3 matcher på 3 pass. Om det är 2 grupper så kommer 1 och 2 komma vidare och spela semifinal på ett pass och sedan kommer det bli en final på ett avslutande pass. Om det är 4 grupper kommer endast 1 vidare och kommer då att få spela semifinal. Hur kommer matcherna genomföras Matcherna kommer att börja med att man får veta vilket lag man har lottats att få och sedan kommer matchen att börja. Matcherna kommer att spelas exakt som enligt reglerna förutom en sak; Det kommer finnas en tidsbegränsning på hur lång tid en match får ta och om spelet inte har avgjorts innan det så kommer domarna räkna ut vem som har ökat sin nationalprodukt mest(procentenligt) och det laget kommer att vinna. Så vad tycks? Skulle ni anmäla er till ett sådant arrangemang[b/] Glömde säga att det kommer finnas en prissumma att vinna och troligtvis en pokal eller en blankett.
×
×
 • Create New...