Jump to content

Mithan Blodvarg

Medlem
 • Content Count

  489
 • Joined

 • Last visited

About Mithan Blodvarg

 • Rank
  250+

Profile Information

 • Ort:
  Lund
 • Intressen
  Rollspel,lajv mm
 1. Klart det spelat fortfarande eftersom det är den bästa utgåvan
 2. Spelledde ett äventyr en gång där en av rollpersonerna skulle lura ut de andra till nårra ondingar som hade tänkt fakka upp de andra, men den RPn som skulle lura ut dem blev också lurad så fick de sammarbeta för att ta sig ut från ondingarnas ställe.
 3. Snacka om motståndslag om två spelade spelar och vill göra olika grejer!
 4. Ärligt talat så fattar jag inte det heller, klyddig förklaring!
 5. Satt och funderade för ett tag sen att kanske skriva lite grunder till ett nytt rollspel men kom inte på vad för rollspel. Så jag ställde mig frågan "Vad för rollspel saknas?" Och nu undrar jag vad ni tycker, vad för rollspel saknas?
 6. Jepp sitter nu med det framför mig, håller med det är klyddig förklaring men förstog lite mer när jag kollade på kartan över templet som finns i mitten av häftet, där finns en skiss på hur brunnen är byggd och hur vattnet forsar in och ut.
 7. Okej ska ta och leta upp det se om jag hittar det! Men kan inte lova något eftersom det kan ligga på vinden och då blir det jobbigare att hitta
 8. Har mest spelat manliga karaktärer men har nu skapat en kvinnlig rollperson, Robert Jordans skildringar av kvinnor i Wheel of time serien har inspirerat mig till att spela en kvinna.
 9. Hoppas du får hjälp av mina svar!
 10. Är det ett äventyr till nått av de äldre drakar och demoner? Har för mig att jag har äventyret någonstans. Om det är samma äventyr kan jag försöka hjälpa dig men orkar inte leta upp äventyret om det är till ett annat spel.
 11. Har hela boxen yp orörd, funderat på att läsa igenom det och ändra lite.
 12. Efter många års spelande/spelledande brukar jag nu för tiden enbart planera en grund till ett äventyr och sedan improvisera efter hur spelarna handlar, brukar göra så att deras olika agerande kan vara oerhört viktigt på vad som kommer att hända. En bra idé är att som spelledare ha anteckningar vad de olika rollpersonerna gör i olika situationer, kan vara bra om man vill slänga in intriger osv.
 13. Är också anglägen om att få reda på detta efter som jag som 10åring tyckte att kult (det gamla på svenska) va det mest spännande rollspel jag spelat.
×
×
 • Create New...