Gå till innehåll

ickamicka

Medlem
 • Innehåll Antal

  21
 • Gick med

 • Besökte senast

Om ickamicka

Contact Methods

 • Hemsida
  http://www.animetime.net/~marika

Profile Information

 • Ort:
  Kullavik
 1. LinCon är igång!

  Tack för ett mycket bra LinCon! Lajvtetris var ju lätt det bästa på hela konventet!! Vi syns i gen nästa lincon eller på bsk som är nästa anhalt för mig.
 2. Buss till LinCon

  Tack för en mycket bra resa hem
 3. Buss till LinCon

  Jag håller med Gorger, jag är MYCKET glad över att sverokvästs bussar går. Även om de kanske inte går riktigt den tid jag vill.. Men jag kommer både till och från konventet mycket billigt. Så varför klaga egentligen. Konventet börjar torsdag kväll och vi kommer upp ca 7h senare.. det är väl inte så farligt. Man hinner göra mycket ändå. Och kommer dit billigt som sagt. Så sluta klaga nu och tacka sverok väst istället!!
 4. LinCon

  Spela spel såklart Hade väl tänkt vara med på Fluxx-turneringen och rollspela lite.. Sen får jag se vad jag gör mer
 5. Buss till LinCon

  Ja, som titeln lyder.. När kan man anmäla sig till bussen till LinCon? (för jag antar att det kommer att gå en) Och till vem anmäler man sig? Hemsidan är ju inte direkt uppdaterad. (Nu längtar jag verkligen till LinCon )
 6. Anmälan och buss till LinCon?

  Jag åker från Göteborg och nej det är itne förtidigt att börja planera, då det bara är 2 månader kvar. Har ju jobb så jag måste ta ledigt och annat..
 7. Anmälan och buss till LinCon?

  Jag har kollat på hemsidan, men jag hittade inget. Det var därför jag skrev den här tråden..
 8. Anmälan och buss till LinCon?

  Hej, nån som vet när man kan börja anmäla sig till LinCon? Och när sista anmälningsdag är? Sen undrar jag också om det kommer att köras nån sverokväst-buss till LinCon?
 9. Tjejer på LAN

  jag var på mitt andra lan i helgen. Mitt första var dreamhack winter 2004. Jag 'älskar datorer och kommergå på många lan till Så tjejer in med er på lan! Det är skitskojj, även om strömmen går och man får sitta och pussla halva natten ^^
 10. Blåste

  Jag var i falkenberg på lan när stormen kom över oss. först blåste det så in i norden sen gick strömmen också.. Var utan ström i ca 18h, från 18tiden på lördagkväll till 12tiden på söndagmorgonen.. Men det funkade ändå satt inne i deras hus och pusslade Igår fick jag reda på att bastun hemma hos oss är helt raserad, piren var täckt med 3dm vatten och en kontainer som stod längst ute på piren nu ligger och flyter längst in i viken. Vi är ju oändligt glada för att vi fällde våra stora tallar för nåra vekcor sen så att de inte kunde välta nu! Annars har vi klarat det bra hemma..
 11. Borås Spelkonvent 22

  när man mailat adressen som står där borde man inte få ett mail tillbaka med bekräftelse att man är anmäld?
 12. Distriktsbuss BSK

  var och när anmäler man sig till den?
 13. Sverokväst-buss till SydCon

  Bussen går fortfarande 13.15 från Göteborg va? Vill vara på den säkra sidan så jag frågar igen
 14. Sverokväst-buss till SydCon

  Inte på onsdag då?
 15. Sverokväst-buss till SydCon

  Får se om de svarar bara..
×