Jump to content

ickamicka

Medlem
 • Content Count

  21
 • Joined

 • Last visited

Contact Methods

 • Hemsida
  http://www.animetime.net/~marika

Profile Information

 • Ort:
  Kullavik
 1. ickamicka

  LinCon är igång!

  Tack för ett mycket bra LinCon! Lajvtetris var ju lätt det bästa på hela konventet!! Vi syns i gen nästa lincon eller på bsk som är nästa anhalt för mig.
 2. Tack för en mycket bra resa hem
 3. Jag håller med Gorger, jag är MYCKET glad över att sverokvästs bussar går. Även om de kanske inte går riktigt den tid jag vill.. Men jag kommer både till och från konventet mycket billigt. Så varför klaga egentligen. Konventet börjar torsdag kväll och vi kommer upp ca 7h senare.. det är väl inte så farligt. Man hinner göra mycket ändå. Och kommer dit billigt som sagt. Så sluta klaga nu och tacka sverok väst istället!!
 4. ickamicka

  LinCon

  Spela spel såklart Hade väl tänkt vara med på Fluxx-turneringen och rollspela lite.. Sen får jag se vad jag gör mer
 5. ickamicka

  Buss till LinCon

  Ja, som titeln lyder.. När kan man anmäla sig till bussen till LinCon? (för jag antar att det kommer att gå en) Och till vem anmäler man sig? Hemsidan är ju inte direkt uppdaterad. (Nu längtar jag verkligen till LinCon )
 6. Jag åker från Göteborg och nej det är itne förtidigt att börja planera, då det bara är 2 månader kvar. Har ju jobb så jag måste ta ledigt och annat..
 7. Jag har kollat på hemsidan, men jag hittade inget. Det var därför jag skrev den här tråden..
 8. Hej, nån som vet när man kan börja anmäla sig till LinCon? Och när sista anmälningsdag är? Sen undrar jag också om det kommer att köras nån sverokväst-buss till LinCon?
 9. jag var på mitt andra lan i helgen. Mitt första var dreamhack winter 2004. Jag 'älskar datorer och kommergå på många lan till Så tjejer in med er på lan! Det är skitskojj, även om strömmen går och man får sitta och pussla halva natten ^^
 10. när man mailat adressen som står där borde man inte få ett mail tillbaka med bekräftelse att man är anmäld?
 11. var och när anmäler man sig till den?
 12. Bussen går fortfarande 13.15 från Göteborg va? Vill vara på den säkra sidan så jag frågar igen
 13. Får se om de svarar bara..
 14. tack, nu har jag anmält mig till den
×
×
 • Create New...