Jump to content

Finarvas

Medlem
 • Content Count

  280
 • Joined

 • Last visited

About Finarvas

 • Rank
  250+

Contact Methods

 • Hemsida
  http://www.red-alliance.net

Profile Information

 • Ort:
  Varberg
 • Intressen
  Airsoft, (militär) historia etc.
 1. Svenskmud är ju baserad på lpc som är nån variant av c...
 2. Ett lagligt och vad jag vet inte särskilt hälsovådligt alternativ är att köpa sk rökpatroner som använts för att kolla flöden inom ventilationssystem. Dom ger visserligen ganska lite rök för pengarna men de funkar bra och finns i olika färger och utföranden.
 3. Eh det finns ju skitmånga DIKU/valfritt system MUD/MUSH/whatever som bara går ut på att likt Diablo slakta och levla så det håller inte. MUD och MMORPG är same shit, different name IMNSHO.
 4. Är det nån som hört nått nytt om förslaget längst upp i tråden. Det har ryktats en massa om 1 Juli, vilket ju nu har passerats.
 5. Marui = kvalitet, funkar bra internt. dock plast på utsidan. CA = mindre bra kvalitet, lotto på interna delarna, högre utgångshastighet än Marui, metall på utsidan.
 6. Airsoft är en Hobby/Ett Spel i de allra flesta fall. Det finns folk som spelar speedball-cuper med prispengar och bucklor och såna saker och det är enligt mig skillnaden mellan bara en hobby och en sport. Till skillnad från Paintball är såna tävlingar väldigt ovanliga inom Airsoft vilket gör att Airsoft IMHO väldigt mycket passar inom Sveroks ramar, speciellt då airsoften i Sverige är väldigt inritat på både MilSim och rena Lajv/Airsoft-hybrid event (storspelet Berget4 har klara lajvinslag, så även Resident-Evil scenariot).
 7. Kanske, eller under väst. Det borde inte vara på flera ställen än ett hursomhelst. Tråden låses.
 8. Jag tycker dom är grymt bra, även om dom är lite för "heta" för att användas i närstrid. Använder du den utomhus och följer säk.avstånd är det dock inga problem.
 9. Jo jag tyckte kändes igen några av kartorna i filmen från DF1 tom... Blir nog att köpa då
 10. Det här gäller fortfarande, har precis fixat till ett antal trådars rubriker samt låst och flyttat bort sådana som inte passade i forumet.
 11. Hur skulle du säga att det är jämfört med DF1, DF:LW och JointOps?
×
×
 • Create New...