Jump to content

Vargman

Medlem
 • Content Count

  1,760
 • Joined

 • Last visited

About Vargman

 • Rank
  1000+
 • Birthday 02/04/1977

Contact Methods

 • Hemsida
  http://www.vargman.se

Profile Information

 • Ort:
  Göteborg
 • Intressen
  Rollspel och Film
 1. Och vem ska bedöma om de är berättigade? Jag har inte kommit med obefogade klagomål anser jag (och jag anser inte att Tommy har kommit med befogade även om han säkert gör det) så utomstående kan inte direkt bedöma detta skulle jag vilja påstå. Inlägg modererat - undvik att placera åsikter på andra / Melin
 2. Vargman

  Vem är vem?

  Jag heter Vargman och är lajvare, brädspelare och rollspelare samt en av distriktets mest hatade personer.
 3. Hon känner mig så hon vet att både möblerade och madrasserade rum kan stämma Vad gäller tjänstefelet så är de väl rätt okej tycker jag. hon spelar spel. Jag har t.ex. introducerat Flux, Spank the monkey, Ticket To Ride, Munchkin (fast de gick lite sämre då de vi spelade med tog de på allvar så de höll på o bli samma stämning som i vissa trådar här när vi spelade det) så nog gör jag vad som krävs. Däremot har jag inte organiserat henne eftersom vi nöjer oss att spela själva och med kompisar.
 4. Eller ignorerar frågor som skulle kunna ta bort ev missförstånd genom att svara på vad de var han menade.
 5. Om du nu inte har hotat någon (vilket så många tolkar det som) så kanske du borde förklara vad det var du menade med att två samtal sen är tyst för alltid. Jag tror inte du menade ringa nummer upplysningen och be om Svens nummer och sen ringa honom och säga "Snälla Sven sluta skriva saker". Jag ser inte nån annan tolkning än den som Kriss gjort och en hel del andra med men då du inte säger vad du menade med detta så spär du på folks uppfattningar. Om du hade en "icke hotfull lösning" som du menade med detta uttalande så för all del lös den delen av problemet genom att förklara vad du menade så är du snäll.
 6. Eftersom jag med är nämnd och berörd av diskussionerna så tycker jag (föga förvånande) att Sven (och jag) har rätt att ge andra åsikter. Under min tid i styrelsen första halvåret 2010 blev jag hotad och trakasserad av Tommy (jag hoppade av slaget i våras pga detta hot). Jag tycker inte han bör kasta sten i glashus och säga att "folk är negativa krafter som tar bort folks intresse att organisera sig"... Hur mycket positiva krafter har han gett mig eller Sven? Svaret på den frågan är INGA. Däremot lyckades han väldigt väl att ta bort mina engagemangs-krafter så till den grad att jag vid två tillfällen blev sjukskriven pga depression och funderade på självmord. Matar man folk med negativa krafter så blir folk negativa tillbaka. Precis som folk blivit mot Sven när folk ansett att han behandlat dem fel och som Sven blivit när han känt sig felbehandlad. Jag känner dock inte igen mig i något av det som personen påstår att vi gjort men jag känner igen det mesta av det som saker jag blivit utsatt för. Så jag anser att när han åter startar karusellen får han även vara beredd på att vi säger vår version och inte låter honom försöka vara en oskyldig martyr då vi inte anser den rollen passar honom. Jag som jobbade med Sven i styrelsen 2009 kan säga att detta inte stämmer. Visst det finns ställen där man är mer eller mindre kompromissbar men så gäller det för alla. Jag vet att många frågor som togs upp då var saker som Sven och jag hade olika åsikter i (och eftersom vi båda beskylls för att vara okompromissbara borde slått ihjäl varann för att få vår lösning) men vi kompromissade och kom fram till saker som var annorlunda än vad vi båda tyckt från början men båda två var väldigt nöjda med slutresultatet. Däremot är det sant att om man säger "Sven är dum i huvudet och de är ingen ide att försöka diskutera" så kommer de bli stopp. Eller om man börjar sina argument med "du är dum i skallen men..." Sven (precis som jag och Tommy) är känslomässig och tar lätt åt sig av saker som han anser är provocerande (även om så inte är meningen att vara).
 7. Ölme: Både Sven o jag väntar på pengar som enligt info Rasmus tagit upp med ekonomen vid ett tillfälle för några veckor sedan ändå har INGET hänt...
 8. Ja, det var endast en distriktstreseansökan och var aldrig menat som projektbidragsansökan.
 9. Vilka ansökningar ska man göra för en distrikstresa om man inte kan ansöka om en distriktsresa????
 10. Va???? Bolg Drau har inte sökt något för resekostnader i samband med spelveckan. Däremot har SF Blotet sökt en distriktsresa till ett konvent som arrangeras under spelveckan (där föreningen är anordnare av en sak)... Håll gärna koll på vilka föreningar du snackar om istället för att påstå saker som inte är sanna Tommy. Crant (som tog upp punkten) säger att han inte nämnt att de skulle gälla Bolg Drau så var du fått de från är en bra fråga.
 11. Jag hade redan sagt det med bilagorna och därför kommenterade jag inte dem utan bara protokollet. (d.v.s. vad som var beslutat)
 12. Vargman

  Ny moderator

  Sven behöver knappast mina inlägg för att få läsare. Som han redan informerat var det Olle Nyman som kom med denna iden via facebook. Jag har skrivit i tråden med. Inte exakt samma text dock men det finns på båda ställen.
 13. Sekreteraren och justeraren var överens om att dessa sidor var onödiga redan den 14de mars och detta informerades Robert om som ordförande i Väst. Däremot var inte en stor del av styrelsen överens om detta.
 14. De första två frågorna som Sven skrev här gäller inte andra. De gäller dig. Du har frågor som jag ställt och vill att jag skall ge dig tillstånd att svara? Hade jag ställt dem om jag inte vill ha svar? Svaret är ganska självklart Nej de hade jag inte. Jag kan gärna omformulera tredje frågan så den gäller dig med: Var det du som skrev på för mig? Om det inte var du vet du vem det var?
 15. Du verkar ha fått svar om och om igen på samma fråga, svaret är alltid det samma. Nej, nu sätter jag mig och läser dagens tistel i kvällstidningen istället. (Tack för tipset Birger) Problemet är att jag inte fått svar på vem det var. Därför ställde jag frågan igen.
×
×
 • Create New...