Jump to content

Infelix

Medlem
 • Content Count

  41
 • Joined

 • Last visited

About Infelix

 • Rank
  25+

Profile Information

 • Ort:
  Småland
 1. Nu har distriktets hemsida äntligen kommit upp och kommer fyllas på med information allt eftersom. Hemsida: http://jk.sverok.se Facebook: https://www.facebook.com/pages/Sverok-J ... 3461875382
 2. Infelix

  Jubileum

  Det är kul som satan att vi har hållit igång så pass länge Nu har vi bestämt vilka turneringar det blir, Road Kill Rally, RoboRally samt Magic. Det kommer självklart finnas en del priser att hämta i turneringarna. Det preliminära schemat ser ut så här:
 3. Infelix

  Jubileum

  Mer info kommer snart.
 4. När kommer besluten om bidragsansökningarna tas?
 5. Jag skulle nog rekomendera luktfri terpentin eller "White Spirits" men även Thinner ska fungera.
 6. Låter bra. Hojta till om det dyker upp en öppning i distriktet.
 7. Ansökan inskickad. Ni får säga till om ni vill ha budgeten mer detaljerad. Sen undrar jag när har ni årsmöte? så jag vet när jag ska börja leka lobbygrupp för att ta sig in i distriktet
 8. Vill ni ha ansökningar via email eller post?
 9. Det håller jag med om helt och helt ärligt så tar det inte många minuter att fixa upp en temporär hemsida med kontaktinformation. Edit: Är det den här adressen som gäller fortfarande ? Edit: Jag fick en email adress från Kansliet, sverok_jk@live.se men det verkar inte vara någon som kollar den heller.
 10. Visst det kan jag hålla med om till viss del men jag hoppas att det samtidigt blir lättare att nå ut till föreningarna på en lite mer personlig nivå med ett mindre distrikt och då förhoppningsvis lyckas få fler intresserade av att engagera sig. Det kräver förmodligen mer arbete från distriktet att faktiskt hålla kontakt med föreningarna på den nivån. Jag hoppas att det är något som dom kommer arbeta mycket med för det saknades lite i OST, det fanns ingen "personlig" koppling mellan föreningen och distriktet imo. Jag hoppas på mer arbete för större samarbete mellan distriktet och föreningarna. Att det åks ut på besök när det arrangeras events runt om i distriktet. Att ha en stark webbnärvaro och att ha uppdaterad information lättillgänglig för föreningarna.
 11. Uppstartstid i all ära men jag tycker att det är smått dåligt att det inte finns någon information uppe alls än så länge. Vad beror försening på? *nyfiken* Är det brist på folk som är kunniga inom området? Eller bara brist på tid? Generellt så är jag väldigt possitiv till skapandet av distriktet då jag hoppas att dom problemområderna som OST hade inte ska följa med. Framför allt den totala bristen på webbnärvaro som OST drogs med är väldigt viktigt enligt mig.
 12. *lägger till i min blogroll* Min högst ointressanta blogg, http://klatu.org
×
×
 • Create New...