Jump to content

Fogge

Medlem
 • Content Count

  3,489
 • Joined

 • Last visited

About Fogge

 • Rank
  2000+

Profile Information

 • Ort:
  Malmö
 • Intressen
  Inga
 1. Fet turnering med 150 tuss i prispotten går av stapeln i helgen. Jag och mina polare drar upp till Stockholm på fredag för att bevista detta event. Är man feg kan man glo hemifrån, HD-strömmen är gratis! Massa toppnamn kommer dyka upp, d.Apollo, Wolf och Incontrol kommenterar, Naninwa (svensken som precis idag tog sig till kvartsfinal i världens mest prestigefyllda Starcraft 2-turnering, GSL,), IdrA, Polt och Ret kommer också bland många andra. http://www.dreamhack.se/dhs12/2012/03/2 ... stockholm/ PS. På grund av lite avhopp har vi 3 biljetter över, så om nån tänkt gå men inte köpt biljetter än: PM:a mig eller posta i tråden så hookar vi nåt.
 2. Finns det någon på rimligt avstånd mellan Kalmar och Stockholm som är intresserade av samåkning till SSK? Jag tänkte köra/åka nån gång mitt på dagen (eller typ, när skolor och jobb slutat) på torsdagen och åka hem senast när konventet stänger (oftast blir man hemsugen lite tidigare) på söndagen. Jag kan tänka mig rimliga omvägar via exempelvis Växjö, Linköping eller kanske, kanske Jönköping om det innebär att vi blir fler i bilen och kan dela kostnaden. Bilen kommer nog bli en hyrbil då jag inte har fått tag på bil att låna, men om man hyr en Toyota Prius är de så pass snåla i bränsle att det handlar om en totalkostnad på kanske 2000:-. Är man tre från Kalmar blir det alltså billigare än bussen till och med, och är man ensam är det billigare än tåget... Jag är rumsren och rätt trevlig men jag har skitskum musiksmak. Mejla mig på foggster snabel-a gmail punkt com om du är intresserad, så snackar vi ihop oss.
 3. För den som inte vet så är Calcon Sveriges konventigaste konvent! 20-22 februari på Jenny Nyströmsskolan i rikets en gång viktigaste stad Kalmar. Spela D&D 4, Bortom, Star Wars eller något av de andra sex rollspelsarren. På konventet arrangeras årligen SM i Settlers of Catan. SARZ's spelbar dyker upp även i år. Ät toast och njut av Kalmar snålblåst. calcon.se Tack till Xhakhal och Wera för bildbehandling!
 4. Fogge

  Sverok bjuder på bio

  Anledningen är att jag inte kommer åt Sveroks forum från jobbet. 8)
 5. Fogge

  warcraft 4?

  Med mördande argument i den stilen så lär du inte komma någon vart, nej... :?
 6. Fogge

  warcraft 4?

  Verkar som att någon inte riktigt förstått poängen med end-game content ordentligt...
 7. Fogge

  wow spelare

  Jag spelar Horde på Steamwheedle Cartel.
 8. Dell brukar ha gott om resurser på sina sidor, eller testa att ringa supporten.
 9. Fogge

  warcraft 4?

  1. Av de jag kikat på har WoW den klart intressantaste spelmässiga utmaningen. End-game-raidandet är klart givande. 2. Starcraft 2 blir det knepigt att uttala sig om innan det är släppt, eller hur? Och om jag känner Blizzard så kommer SC2 bli lika balanserat som SC1 är efter bara ett par patchar. WC3 som har fler fraktioner blev bra balanserat rätt snabbt. 3. Tycker du att spelutbudet är kass på strategifronten måste jag rekommendera World in Conflict. Ren, oförvanskad spelglädje, snyggt även på lite slöare maskiner och intressant setting.
 10. Fogge

  warcraft 4?

  Tja, de är polare med gudarna och Warcraft är en rätt episk värld. Jag tycker att det låter helt okej. 8)
 11. Rätt svar är såklart "lite av varje". Vissa figurer kan man sätta ihop omedelbart, andra blir jobbigare att måla på vissa ställen. Jag brukar sätta ihop figurer så att torso, huvud och underkropp sitter ihop först, sen målar jag armarna separat. Man gör det som passar en själv bäst, helt enkelt. Pröva dig fram!
 12. Bakpulver och bikarbonat är i princip samma sak. Just FYI.
 13. Väldigt svårt att veta hur du ska fortsätta när vi inte vet vad du har gjort, men ta Modoc och Redding innan Vault city, Gecko och New Reno och när du är klar där så sticker du till NCR och Vault 15, sen ska det nog inte vara några problem att ta sig vidare.
 14. Ballt. Inte för att jag själv spelat Gears of War, men om man börjar göra film på datorspel som många gamers spelar så kommer spelen smyga sig till en bredare publik, vilket såklart är bra. Sen har vi ju den tråkiga verkligheten också, i vilken samtliga licensfilmer eller tvärtom licensspel toksuger, typ.
 15. Fogge

  Insatsstyrkan

  Det fina med skyddsmasken är att man kan skruva på filtret på andra sidan också.
×
×
 • Create New...