Jump to content

Xabbu

Medlem
 • Content count

  153
 • Joined

 • Last visited

About Xabbu

 • Rank
  100+

Profile Information

 • Intressen
  Rollspel, datorer
 1. Allting är sålt. Tack för visat intresse.
 2. Tänkte sälja min IG armé då jag tappat intresset. Bilder kan fixas om det är intressant. Säljer helst allt i ett stycke men kan dela upp det om någon är intresserad av specifika delar. Fordon 3 st Leman Russ Tanks m. Heavy Bolter Sponsons 1 st Leman Russ Demolisher m melta sponsons 1 st Valkyria m missile pods. 5 st Sentinels(Ej monterade) 1 st Chimera 1 st Basilisk Paket 800 kr + Frakt Valhallans 3 Valhallan HWT Mortars 11 st Valhallans med Lasguns 1 st Valhallan m Meltagun 1 st Valhallan m GL 2 st Valhallan m Flamer 2 st Valhallan Seargant 1 st Valhallan m Vox 1 st Valhallan Comander Paket 350 kr + Frakt Cadian 7 st Karskin Troopers 1 st Karskin Flamer 1 st Karskin GL 1 st Karskin Melta 1 st Karkin Plasma 1 st Karskin Seargant 1 st Yarrek – Gamla modeller 2 st Cadian Guardsmen m. Plasma 3 st Cadian Guardsmen m. Melta 40 Guarsmen, seargants, flamers och GLs 5 snipers(blandat cadian & Catachan) 1 låda med bits av olika slag. Innehåller bland annat en komplett company command squad-box som aldrig blev monterad. Paket 550 kr + frakt 6 st Autocannons m crew – Gamla modeller 6 st Lascannons – Gamla modeller 1 st Heavy Bolter – Gamla modeler Paket 350 kr+ frakt Gaunts Ghosts figurerna finns samt åtminstone 2 assassins. Har ett vagt minne om att jag ska ha 3 st iaf. Paket 250 kr+frakt 1800+frakt för allt Det mesta är grundat en gång, fordonen är målade. men inte så mycket mer. Bilder kan fås om det är intressant. Känn er fria att pruta jag vill mest bli av med grejorna. Betalning på mitt konto innan något skickas. Frakt betalas av köparen.
 3. Jag har ett 20-tal valhallan figs. Är i farten att sälja hela armén, bilder på valhallan figsen och resten av armén kommer upp på forumet ikväll.
 4. Rollspel i Luleå?

  Tjena, Du kan även kika in på vårt forum
 5. Porco Rosso/Crimson Skies

  I dagsläget är det knappast något problem att spela Crimson Skies på en Laptop. spelet har ett antal år på nacken. Däremot hade jag lite problem med grafiken i winVista. Antar att det finns något techsavvey-fan som fixat det men det är något google vet bättre än mig.
 6. Förslag till ny styrelse Sverok ÖN

  Grymt roligt att se initiativ bland sverokarna här uppe! Ser fram mot ett givande årsmöte!
 7. Årsmöte

  Umeå ligger långt bort i helvete för i stort sett alla, Luleå är förvisso smidigt och enkelt för alla som inte bor i Umeå. Vilket leder till antagandet att Skellefteå är smidigast, det går regelbundet med bussar till Skellefteå från både Umeå och Luleå och det tar inte mer än två timmar för någon av de två städerna. Dessutom ligger det rätt lagomt på mitten av all befolkning i ÖN.
 8. Årsmöte

  Ett rimligt förslag på ort bör vara Skellefteå. Det är lika avsides för alla. Utom de som bor där förstås. Sen är det förstås kanske intressantast att lägga det veckan före eller veckan efter Dreamhack Skellefteå III, oavsett ort.
 9. En Figurspelsgrupp i Luleå

  För att slänga in lite extra information här. I fall folk fortfarande är intresserade. Under ett antal veckor nu har TAs föreningslokal renoverats ganska hårt vilket har inneburit att mängden spelande har varit väldigt liten. Men vi hoppas att detta ska vara klart inom en rimlig framtid. Vad som spelas inom föreningen är framförallt wh40k men vi är även några stycken som spelar Warmachine, necromunda och fantasy. Vi har även figurmålar-kvällar nån gång i veckan.
 10. hur ser det ut? Jag har inte fått något svar på mitt mail.. Har det hamnat i din skräppost i stället? Skulle vara shysst om du han skicka allt innan helgen.
 11. Jag letade precis igenom all skräppost(damn vad jag måste tömma den i bland) och hittade mycket riktigt ett mail. Som jag även svarade på..
 12. Jag behöver ju IG codexarna. Vi skulle kunna fixa kontakt över mail i stället. xabbuj@gmail.com
 13. Jag tänka mig att ge 1800kr exkl frakt för Imperial Guard armén. Skickas till Luleå.
 14. Ny "ordförande" i Övernorrland

  Så, äntligen har jag en sverok adress. Nu kan ni nå mig på ordforande@on.sverok.se eller på freddie.juza@on.sverok.se. Så har ni frågor så är det bara att posta på.. Ha det fint kära vänner.
 15. Hejsan allihopa. Jag tänkte jag skulle berätta för er att det har skett en organisatorisk omstrukturering i ÖverNorrlands styrelse. Sebastian Almlöf har lämnat styrelsen och jag(freddie juza) har tagit hans plats som tillförordnad Ordförande. Så jag tänkte jag ska ge er mina kontaktuppgifter i fall ni har några frågor om vad som hänt eller vad som är på G i sverok ÖN. msn: xabbu852@gmail.com telefon: 070-5165 868(Detta är mitt privata nummer, men så fort vi fixat en ny ordförandemobil så ska jag uppdatera telefonnummret). Skype: bejdii
×