Jump to content

Simon Talltorp

Medlem
 • Content Count

  92
 • Joined

 • Last visited

About Simon Talltorp

 • Rank
  50+

Contact Methods

 • Hemsida
  http://www.blackdovefront.tk

Profile Information

 • Ort:
  Linköping
 • Intressen
  airsoft, figurspel
 1. vad är det för tjocklek på plåten i bascinetten? Är den SCA-godkänd eller bara pynt?
 2. Vi landsteg väl i Helsingfors och inte Helsingör? Men jag kan minnas fel :-)
 3. butiken vid konstfack som jag inte kommer ihåg namnet på (jag trodde det var Kinn men det verkar inte så då dom inte har något sådant på sin hemsida) är billiga, säskillt om du köper lite bulk.
 4. fått tag på lite shootas men vill ha mera... ge mig meeeera!!! (bump)
 5. jag har inte målat klart mina orker efter Gothcon då det är en hel del touchups som tänder, ögon och lite blandade detaljer. Målet till gothcon var att den skulle vara såpass färdig att jag fick 20 målningspoäng och det lyckades jag med. Jag får ta lite bilder efter att jag gjort alla touchups och fått armen att se ut som jag vill att den ska...
 6. GUNS! Give me GUNS! Jag behöver en massa shootas till orker, altså bara bössor, inga orker. Det går bra med vilket som, både gamla goa "bolterstyle" eller dom från senare modeller.
 7. intresserad av collector-bibban, Du ska inte till Gothcon?
 8. finnarna kan ha KV-vagnar och T34:or, iallafall i midwar.
 9. Jag måste få föreslå Dominion, ett ganska nytt spel men det har gått många timmar och håller mycket bra även efter 100-talet spelomgångar. http://www.boardgamegeek.com/boardgame/36218
 10. Är på jakt efter lite orker till Gorkamorka och då mer specifikt dom metallboys och yoofs som släpptes i spelets tidiga skede (dvs strax innan dom la ner skiten :-)) Jag vill ha boys och yoofs med shootas, både blunderbuss och riktiga shootas går bra då jag är på jakt efter så mycket variation som möjligt. Nobs vill jag gärna ha och då av den tidiga modellen innan alla orkerna blev skitnödiga och började gå som om dom sitter på dass... Det fanns tre varianter om jag minns rätt och dom har ganska lite rustning. Sedan är jag även på jakt efter grots från samma era (dom som mest har höftskynken). Dom gick under namnet Rebel grots och blev senare dom som såldes som grots till 40K. både vanliga gubbar och karaktärer, bannawava osv är intressant. Utöver detta så finns det även annat som är intressant såsom bionic bits, fordon och karaktärer ifrån GM. Jag bor i Linköping men betalar gärna porto för grejjorna. Jag vill helst se bilder på grejorna innan jag köper.
 11. Kingmakerspel delüxe...
 12. Efter en hel del mer speltestande och diskussioner med andra spelare så ser nuvarande plan för turneringen ut som följer: Del 1, grundspel: det kommer att spelas en antal rundor med fasta uppsättningar kort, dels några från grundspelet och dels några som jag har satt ihop som kommer att spelas i tur och ordning. dessa uppsättningar kort kommer att vara utanonserade i förväg innan konventet och kommer att finnas listade på konventet också för att alla spelare ska ha en chans att spela in sig på dom fasta uppsättningarna i förväg. Man kommer att spela två rundor vid varje bord, därefter slumpar vi om bordsplaceringen så att man får möta nya spelare och fortsätter så under hela grundspelet. När grundspelet är slut räknas alla poäng man fått under hela grundspelet ihop och vi får en lista över allas totala poäng. Utifrån denna lista kommer ett antal spelare (beroende på antal deltagare) att få gå vidare till finalspelet. del 2, Finalspel: Här kommer det att slumpas ut vilka kort som kommer att spelas enligt våran Draft-modell som beskrivits ovan. Även här kommer vi att byta bord efter varannan runda för att få spela mot olika spelare. efter ett antal matcher kommer vi att räkna efter vem som har mest poäng och på så sätt kora en vinnare. Genomgående i turneringen blir (inte helt oväntat) att se till att man håller poängsumman uppe för att inte hamna efter i summeringen efter grundspelet respektive finalspelet. Detta kommer att premiera stabilt spelande och inte några vältimeade vinster i rätt tillfälle. Som vanligt; testa, spela, återkom med åsikter så att vi kan ha ett så bra genomarbetat turneringsspel som möjligt.
×
×
 • Create New...