Jump to content

wolven

Medlem
 • Content count

  20
 • Joined

 • Last visited

About wolven

Contact Methods

 • Hemsida
  http://www.sffenix.se

Profile Information

 • Ort:
  SF Fenix/Tyringe/Skåne
 1. Nocturna Animalia

  Nu drar vi igång med vampirelajv. Vi finns på scoutgården i Tyringe för att göra karaktärer lördagen den 29/4 från klockan 15.00 och framåt. Frågor om lajvet kan ni ställa antingen här eller på vår Facebook sida ( https://www.facebook.com/SF-Fenix-157470650956261/ ).
 2. Att välja bank!

  Sätter man in pengar på eget konto i nordea kostar det inget. Sen är det enkelt att via webben föra över pengar till vilken bank som helst.
 3. Att välja bank!

  Vi i Sf Fenix har följande: 1. vilken bank har eran förening valt? Nordea 2. årskostnad?(vad ingår) ca600kr om mitt minne inte sviker mig och då har vi sparkonto, plusgirokonto och uttagskort 3. tillägskostnader? tillkommer 1,5kr för varje betalning till bankgiro 4. är ni nöjda med banken? vi är nöjda, har haft det sedan 2006 och inte varit några problem Ja, man måste visserligen ha ett organisationsnummer men det är inga större problem att skaffa in och så länge föreningen inte är vinstdrivande kan man ansöka om att slippa deklarera (vilket vi fortfarande inte blivit färdiga att göra än så länge :oops: )
 4. Fenix LAN 18-20/9

  Nu drar det ihop sig till nästa LAN som är det 30:de mini lanet vi håller sedan 2006. Vi påminner än en gång om att vi gärna ser att ni anmäler er via hemsidan om ni kommer. Glöm inte att läsa igenom husreglerna ordentligt. Nästa LAN är den 18-20 september vi startar som vanligt runt 18.00 på fredagen för att avsluta kl.12.00 på söndagen. mvh LAN Crew
 5. Aktiva föreningar i SKuD

  SF Fenix Inriktning: Airsoft, Datorspel, Figurspel, Lajv och Rollspel. Även Manga och Anime. Sida: http://www.sffenix.se Föreningens säte: Hässleholm Lokal: Kyrkogatan 17, Tyringe. Tre kvällar i veckan och en helg i månaden. Kontakt: Rolf Larsson, 070-7966051, info@sffenix.se Medlemsavgift: 50kr
 6. Mini-LAN

  25-27 april är det mini lan i tyringe. Plats för 16 deltagare. Mer info på http://lan.sffenix.se
 7. LAN/Lajv helg

  Vi kommer att köra vår nästa LAN/Lajv helg den 16-18/6. Då blir det ett mini-LAN för 16 deltagare och under lördagen ett vampirelajv. http://www.sffenix.se
 8. Vampire lajv

  Den 11/3 är det vampirelajv i Tyringe. http://www.sffenix.se för mer information.
 9. Vampire lajvens utveckling

  Det är den känslan jag får. Ser man till utvecklingen av mängden lajv och antalet lajvare i förhållande till utvecklingen av regelsystemen kan man dra vissa slutsatser till hur man kan få den negativa trenden att vända.
 10. Vampire lajvens utveckling

  Jag har själv sysslat med vampire lajv sedan våren -95. Sedan dess har jag följt utvecklingen bland de olika lajven i Sverige. Den största förändringen jag sett är att fler och fler lajv använder helt svenska regler, samtidigt blir vampire lajvarna färre och färre. Jag känner det som att om vampire lajven ska kunna komma tillbaka behöver man återgå till att behålla de "tekniska" termerna i översättningarna. Själv tycker jag att det låter löjligt med de rena svenska översättningarna, det känns som om man tappar bort en del av känslan.
 11. Distriktets julspelhelg...

  Vi kommer några stycken från SF Fenix också. Kan dock inte säga hur många vi blir just nu. Troligen kan vi bara närvara under lördagen men vi kommer iallafall.
 12. Vampire Lajv HLM

  Du är välkommen. Vi ska se om vi kan komma till spelhelgen. Det är inte säkert att vi kan vara med hela helgen men vi ska se om vi inte kan komma upp under lördagen.
 13. Vampire Lajv HLM

  Jag håller med dig. Det är stora fördelar med att kunna hålla en dialog arrangörer emellan. Därför vill jag nu bjuda in alla som arrangerar vampire lajv i SKuD till vårt forum. Jag har skapat en användar grupp enkom för detta syfte. Samtliga frågeställningar som förekommer där kan enbart läsas av andra som arrangerar MET lajv. Skapa en användare på vårt forum och skicka ett PM till mig (jag har samma användarnamn där som här) så lägger jag till er till användargruppen. Glöm inte att ange vilket lajv det är ni arrangerar (gärna eventuell hemsida också) http://www.sffenix.se/forum
 14. Vampire Lajv HLM

  Svårigheten med att samarbeta med andra är att som regel skiljer sig reglerna sig så pass mycket att det är svårt att kunna samköra ordentligt. Det bästa vore om man kunde få flera lajv att använda exakt samma regler. Det brukar bli problem med det då nästan alla arrangörer vill använda sina egna regler.
 15. Vampire Lajv HLM

  Vi får se när det blir. Kommunen har lite konstiga ideer rörande kostnaden för lokalen. Det är möjligt att vi måste se oss om efter en annan lokal.
×