Jump to content

emul

Medlem
 • Content Count

  75
 • Joined

 • Last visited

About emul

 • Rank
  50+

Contact Methods

 • Hemsida
  http://www.larok.se

Profile Information

 • Ort:
  Hallands strand
 1. emul

  Trebuchet

  Låter spännande, blir nog mest mos av det.. Men, som tidigare ordförande i föreningen vågar jag mig på att uttala mig om modellen - och det är sant, den finns. Som Patrick säger - titta in i vårt forum...
 2. Hej! På grund av ett avhopp efterlyser vi med kort varsel 1-5 personer som vill spela Blodsvakt. Män som kvinnor, pojkar som flickor, gossar som töser. Osv.. Blodsvakten har ansvar för säkerheten i Largos post, och kommer att ha väldigt mkt att göra.. Är du intresserad, titta in på vårt forum eller maila oss! Vi håller oss självklart till den ursprungliga anmälningsavgiften, dvs 250 riksdaler. Lajvet arrangeras i Hjörnered, 2 mil söder om Halmstad. Temat - pirater och 1700-tal. Hemsidan hittas på http://ardanus.larok.se och forumet på http://forum.larok.se Hör av er om ni är intresserade! Vänligen, Emil Bengtsson, medlem i arrangörsgruppen Largos vänner, en del av Larok http://www.larok.se emilbengtsson@telia.com
 3. Vet inte vad någon har gjort för nåt dumt för att vilja ta ut sin ilska på Föreningssparbanken, funkar skitbra med dem för mig / oss. FSB mittemot Åhlens/Claes Ohlsson använder jag / vi.
 4. Den 28-31 juli utspelar sig årets piratlajv Largos arv på Laroks lajvområde i södra Halland. Vår matansvarige söker nu ca 2-3 personer som kan tänka sig att ingå i hennes värdshuspersonal. Det här får man som värdshuspersonal: Gratis sovplats En anmälningsavgift reducerad till 0:- Gratis mat Gratis dryck Ett inlajvkök En massa skoj Det här ska man göra som värdshuspersonal: Hjälpa till att laga mat Dela på eldvaktpassen i köket med de andra som jobbar där Hjälpa till att diska Hjälpa till att bära mat och vatten Tycker du att dethär låter intressant? Hör av dig till mig på emilbengtsson@telia.com och titta in på lajvets hemsida på http://ardanus.larok.se och ställ frågor! Först till kvarn...
 5. emul

  Myggplågan...

  Det där med salt kan jag ju medicinskt / fysiologiskt avfärda direkt, kroppen ser till att utsöndra mer eller mindre urin med hög / låg koncentration snabbt efter kraftigt saltintag. Vitlöl lär funka bättre mot myggen. Personligen tror jag att de gånger jag har varit ordentligt inrökt av vedrök har jag klarat mig bäst.. =)
 6. emul

  Arrangörsfilosofi

  Tänk, för en gångs skull har jag inte något att tillägga. Jag håller helt och fullt med er båda, inkluderat det Patrick säger om "lämpliga roller för personens förutsättningar" eller vad man ska kalla det. Jag vill att alla ska kunna vara med, även om det ibland kan vara svårt att lösa. Samtidigt vill jag som arrangör (med tredjedelsgenomgången läkarutbildning) också påpeka att jag även om jag inte hade haft min utbildning i ryggen hade sagt nej till att ta hand om en deltagare med allt för stora "besvär" eller vad vi nu ska kalla det. Jag tycker att alla får vara med om det är lösbart, men jag tycker samtidigt inte att man ska lägga en massa extra bördor på arrangörerna för att möjliggöra att fler ska kunna vara med, det är ändå till en ganska stor del upp till deltagaren själv att kunna uppnå det som är arrangöernas önskan / krav. Den springande punkten i det hela citerar jag från Patrick; "Alla som inte på ett aktivt sett förstör för arrangemanget och/eller dess deltagare har rätt att deltaga."
 7. emul

  Arrangemangsbidrag?

  Tackar, mailar nu..
 8. emul

  Arrangemangsbidrag?

  Just det, det är så det är.. Jag hittade en bunt papper som såg ut att vilja vara någon annanstans än är jag hittade dem.. *skäms* Får ta och kontakta kansliet, tack!
 9. emul

  Arrangemangsbidrag?

  Så akut är det inte, men jag har för mig att någon annan i arrangörsgänget försökte fylla i och fixa förra året men att det var lite krångel, så jag tänkte vara ute i god tid.. =) För övrigt, finns det något enkelt sätt att kolla hur mycket aktivitet och sånt vi rapporterat för 2004? Årsmöte, medlemmar, bidrag mm är det som är aktuellt, det har varit lite strul så att säga, som dock är ordnat nu.
 10. emul

  Arrangemangsbidrag?

  Hej på er distriktare.. Den föreningen jag är medlem (och ordförande i) arrangerar i sommar ett lajv, och vi undrar hur det är med arrangemangsbidrag etc. Vore tacksam om någon som har koll kontaktade mig, helst via mail. Vänligen, Emil Bengtsson, ordf i Larok emilbengtsson@telia.com http://www.larok.se
 11. emul

  Lajv i skåne

  Då kan jag passa på att smyga lite mer och berätta att vi fått ordning på hemsidan och servern nu, och att den ligger på http://ardanus.larok.se !
 12. emul

  Sverok Väst hemsida

  Okej.. Nu skulle jag ju inte lägga mig i alls, men.. =) Om det är ny hemsida på gång - varför inte lägga ut info om det, ta bort den gamla och hänvisa till forumet? Ska GothCon verkligen ha rätt att använda kansliet till den grad som tydligen var aktuell? Borde verkligen Sverok låta ett arrangemang göra att ett distrikts aktivitet stannar upp? Arrangemanget borde väl drivas av sig själv, inte med Sveroks medel (utöver ev ekonomiska bidrag såklart)?
 13. emul

  Sverok Väst hemsida

  Jag är rätt oinsatt - men vad har GothCon med nästan 1,5 års avsaknad av uppdateringar att göra? Tycker det är tråkigt att "mitt" distrikt inte visar framfötterna och aktiverar sig.
 14. emul

  Lajv i skåne

  Laholm är ligger inte i Skåne, men är ändå inte mer än 5 mil från Hbg. Srtax utanför Laholm arrangerar Larok i sommar Largos arv, ett piratlajv. Titta in på hemsidan för mer information! http://www.larok.se
×
×
 • Create New...