Jump to content

capitol

Medlem
 • Content Count

  1,100
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by capitol

 1. Hej Det verkar vara lite förvirring angående datumen, på hemsidan så står det "Handlingar till Extrainsatta årsmötet den 3/6 2012" och här 2012-05-26. Vilket av datumen kommer mötet vara?
 2. Låter lovande tycker jag, jag är intresserad, särskillt om vi kommer upp med något ämne som jag är intresserad av.
 3. Lycka till med uppöppnandet, transparens är oftast den allra bästa sättet att bemöta sådana här rykten. Vi i fs har bara haft positiva effekter av att öppna upp vårt.
 4. Det gick bra, vi har snackar runt mycket och folk fick lite bra feedback till sina motioner. Det som snackades mest var: Marknadsföring, lokalbidrag, andra riktade bidrag, distriktsindelning och ett förslag om att skaffa en kursgård.
 5. trådkapningen fortsätter: Sålänge ägaren av copyrightet inte tillåter nerladdning så är det olagligt. Att någon vägrar sälja något placerar inte verket under public domain.
 6. Jag kommer anlända till Jönköping 20:49 på fredagen, skulle det gå att få en vägbeskrivning om vilken buss man ska ta varifrån?
 7. vad är nu det här, jag har ju inte tagit ut semester för de dagarna. Skandal.
 8. va, blev inte bussen inställd, det sa folk på irc ju.
 9. Jag lånar gärna ut datorn, men som Daniel skriver så tycker jag att vi borde reglera utlåningen med något sorts avtal, så slipper vi problem i framtiden. Saker som jag direkt ser som bör regleras är: uppsägningstid, vad händer om den försvinner/går sönder, vem som har bruksrätt (som det ser ut nu så är det ju inte något problem för mig att roota den och få full tillgång till allt, iom att datorn är min privata). Utköpsrätt (kanske inte relevant, men om jag vill ta hem den och ni inte vill göra om jobbet som är nerlagt på den så kanske ni vill ha rätt att köpa den istället). //Alex
 10. Bra poänger av wille. Jag är lite osäker på varför det skulle vara skillnad på slump och lott, men håller med om att det vore bättre att ändra det till att inget beslut borde tas i de fallen där röstetalet blir lika.
 11. capitol

  Flyttgrupp 2009

  Är inte en hörselslinga en sådan där man kopplar sina hörlurar så att man hör vad som sägs av t.ex. föreläsaren eller ljudet på filmen som visas? Då vi varken har föreläsare eller filmvisning så ofta, hur är den tänkt att användas?
 12. den är inte bara inlåst, den var också utlånad till FS i helgen, så jag har den fortfarande hemma. Jag dyker upp på kansliet vid 19 i kväll, slutar jobbet vid 18 och måste hem och hämta den innan.
 13. Kristoffer Lindh tackade nej. Agnes tackade ja. Fredrik tackade ja. Lade till information om valberedning och revisorer. tavast och mörch tackade nej
 14. fick en ny nominering och kotte tackade nej.
 15. capitol

  Flyttgrupp 2009

  behöver man ta andra handikapp i beaktning än de som medför rullstol och liknande?
 16. Jag tycker att det är en bra år?
 17. Sara tackade ja till att sitta i valberedningen. Mårten också.
 18. capitol

  Flyttgrupp 2009

  Kan vi inte söka lokalbidrag från sverok riks om vi ska etablera en ny lokal?
 19. capitol

  Flyttgrupp 2009

  Nu blev jag lite inkuppad i det här känner jag Jag hjälper gärna till, men jag har tyvärr inte tid att ta något formellt ansvar i frågan. Däremot så är resten i gruppen ju kompetenta så det blir nog inte ett problem
 20. du är då aldrig nöjd jag gillade tanken på att skriva vilken förändring jag har gjort, det blir som när jag checkar in kod på jobbet.
 21. wille tackade ja anneli tackade ja björn tackade ja nina tackade nej
 22. Jag kommer löpande att ändra första posten när jag får in svar, men jag kan skriva en notis om att jag ändrat om du vill
 23. Nu har vi skickat ut mail till alla nominerade, om det är någon som märker att de inte har fått ett mail så säg till, vi kan ju ha hel mailuppgifter till vissa.
×
×
 • Create New...