Jump to content

capitol

Medlem
 • Content Count

  1,100
 • Joined

 • Last visited

About capitol

 • Rank
  1000+
 • Birthday 10/30/1979

Contact Methods

 • Hemsida
  http://www.sigma.su.se/~capitol

Profile Information

 • Ort:
  www.sigma.su.se
 • Intressen
  datorer
 1. Hej Det verkar vara lite förvirring angående datumen, på hemsidan så står det "Handlingar till Extrainsatta årsmötet den 3/6 2012" och här 2012-05-26. Vilket av datumen kommer mötet vara?
 2. Låter lovande tycker jag, jag är intresserad, särskillt om vi kommer upp med något ämne som jag är intresserad av.
 3. Lycka till med uppöppnandet, transparens är oftast den allra bästa sättet att bemöta sådana här rykten. Vi i fs har bara haft positiva effekter av att öppna upp vårt.
 4. Det gick bra, vi har snackar runt mycket och folk fick lite bra feedback till sina motioner. Det som snackades mest var: Marknadsföring, lokalbidrag, andra riktade bidrag, distriktsindelning och ett förslag om att skaffa en kursgård.
 5. trådkapningen fortsätter: Sålänge ägaren av copyrightet inte tillåter nerladdning så är det olagligt. Att någon vägrar sälja något placerar inte verket under public domain.
 6. Jag kommer anlända till Jönköping 20:49 på fredagen, skulle det gå att få en vägbeskrivning om vilken buss man ska ta varifrån?
 7. vad är nu det här, jag har ju inte tagit ut semester för de dagarna. Skandal.
 8. va, blev inte bussen inställd, det sa folk på irc ju.
 9. Jag lånar gärna ut datorn, men som Daniel skriver så tycker jag att vi borde reglera utlåningen med något sorts avtal, så slipper vi problem i framtiden. Saker som jag direkt ser som bör regleras är: uppsägningstid, vad händer om den försvinner/går sönder, vem som har bruksrätt (som det ser ut nu så är det ju inte något problem för mig att roota den och få full tillgång till allt, iom att datorn är min privata). Utköpsrätt (kanske inte relevant, men om jag vill ta hem den och ni inte vill göra om jobbet som är nerlagt på den så kanske ni vill ha rätt att köpa den istället). //Alex
 10. Bra poänger av wille. Jag är lite osäker på varför det skulle vara skillnad på slump och lott, men håller med om att det vore bättre att ändra det till att inget beslut borde tas i de fallen där röstetalet blir lika.
 11. capitol

  Flyttgrupp 2009

  Är inte en hörselslinga en sådan där man kopplar sina hörlurar så att man hör vad som sägs av t.ex. föreläsaren eller ljudet på filmen som visas? Då vi varken har föreläsare eller filmvisning så ofta, hur är den tänkt att användas?
 12. den är inte bara inlåst, den var också utlånad till FS i helgen, så jag har den fortfarande hemma. Jag dyker upp på kansliet vid 19 i kväll, slutar jobbet vid 18 och måste hem och hämta den innan.
 13. Kristoffer Lindh tackade nej. Agnes tackade ja. Fredrik tackade ja. Lade till information om valberedning och revisorer. tavast och mörch tackade nej
 14. fick en ny nominering och kotte tackade nej.
×
×
 • Create New...