Jump to content

Mattias H

Medlem
 • Content Count

  256
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Mattias H last won the day on November 10 2015

Mattias H had the most liked content!

About Mattias H

 • Rank
  250+

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hejsan Nej det är borta sen länge dessvärre.
 2. Bilder: 72359_10153111332707574_8020920076216516283_n.jpg 10580012_10153095697517574_904153995042025623_n.jpg
 3. Säljer eller byter följande spel: Shadows over Camelot - 350 kr eller bud/bytes Victory in Europe - 600 kr eler bud/bytes Europe Engulfed - 600 kr eler bud/bytes Asia Engulfed - 600 kr eller bud/bytes (De två sistnämnda går att kombinera om man vill ha ett massivt spel.) ---------------------------------------- Det jag är intresserad av att byta till mig är: Twillight Struggle Ticket to Ride - 10:th an. ed. Lords of Waterdeep Champions of Midgard Legendary Encounters Warhammer Quest the Card game Rex/Dune Darkmoon Diplomacy Nations A study in emerald Biblios Celestial The voyages of Marco Polo The castle of mad King Ludvig Fields of Arle Mega Civilization Kristalltjuren Trakorien Mvh Mattias Henriksson mattias_henriksson@hotmail.com
 4. Ett annat alternativ är väl att de som passar in i beskrivningen och som kan tänkas vilja gå med i gruppen svarar?
 5. A Victory in Europe Och Shadows over Camelot. ------------------------ Jag kan även tänka mig byten. (Föreslå eller maila för en intresselista.) Bor i Stockholm. Svara här eller maila till: mattiashen@gmail.com
 6. Ta nu chansen att bli av med de här gamla grejorna som ändå bara ligger i garderoben och skräpar!
 7. Som rubriken säger så söker jag äventyren Kristalltjuren och Järnringen. Är det någon som sitter på ett ex av något av äventyren och vill sälja det? Longshot.. Söker också tomma boxar till Ereb Altor, Expert och Krilloan.
 8. Hallå där. Sitter på en Laibon-lek jag inte använder längre. Några Sabbat-vampyrer ingår också. Var så längesedan jag spelade så jag kommer inte ihåg detaljer men skaffade i princip allt jag ville ha till de lekar jag hade på den tiden. Därmed bör denna lek vara relativt komplett (för vad den gör). Det här var den lek jag själv tyckte var roligast att spela och därför behöll. 31 vampyrkort (inklusive div. dubletter såklart) 197 övriga kort Sleeves ingår till minst en hel spel-lek (ännu fler ingår men kanske inte till varenda kort). Även två hårdplastboxar att förvara korten i. Intresserad?
 9. Hallå brädspelsälskare. Som sann brädspelsälskare finns det ett antal brädspel man bör ha och bör ha spelat. Diplomacy, Puerto Rico, Junta mm. Ett av de allra mest ikoniska och som fortfarande älskas av en hängiven publik är Dune the board game. Att köpa ett begagnat ex är hiskeligt dyrt och spelet är i grund inte speciellt välbyggt komponentvis. Det finns också ett antal expansioner och blandar man in dem blir det än värre. MEN! I samband med att Fantasy Flight misslyckades med att få till rätt licenser för att göra en modern re-make (som stället resulterade i att de gjorde Rex) har ett antal entusiaster gjort sina egna versioner (helt lagligt vad jag förstår). Bäst av alla har en person med användarnamnet Ilya77 lyckats och hans version är unisont hyllad som den snyggaste och bästa, något jag håller med om. Nu till mitt dilemma.. Jag har tittat på dessa komponenter och även hänvisningar till olika tillverkare som kan trycka kort, tillverka spelplan, player shields och kartong men inser att det där är inget jag kommer att få till. Jag kan för lite om grafik, tryckning och vad tusan det nu är man ska kunna saker om. Jag tänker dock att: 1. Det finns säkert fler i Sverige som skulle vilja ha ett ex av detta legendariska spel. 2. Det finns säkert personer som förstår hur och var man göra detta. 3. Det vore rimligt att göra en större beställning ihop, kanske går det till och med att få till rabatter? Det är inte säker men det är oavsett dumt att flera sitter och gör samma jobb. Så nu undrar jag om det finns fler intresserade och om det är någon som skulle kunna tänka sig att ta på sig att få till det grafiska med tryckningar osv (ni fattar). Jag kan tänka mig att ta emot sakerna när de skickas för att sedan skicka vidare osv. Jag kan i princip tänka mig att göra det mesta som jag klarar av helt enkelt. Jag har samlat ihop all den information som jag tror är nödvändig: Alla spelkomponenter: https://boardgamegeek.com/filepage/61499/ilya-77-dune-components Anpassade till ett specifikt format: http://ttg.lifebits.me/blogs/dune-pnp-files/ Länk till vad jag förstår komplett projekt: https://boardgamegeek.com/filepage/98042/ilyas-stranges-and-tragics-dune-cards-ready-printe Allmän info om print and play-games: https://boardgamegeek.com/wiki/page/Print_and_Play_Games Företag föreslag för tryckning av användare: https://www.thegamecrafter.com Annat föreslaget företag: http://www.boardgamesmaker.com
 10. Komplett Coriolis bytes/säljes. Med insikten att detta spel aldrig kommer att spelas i gruppen lägger jag därför ut det här med tanke att någon annan person/grupp möjligen ska kunna få glädje av denna mycket stämningsfulla värld. Alla böcker är i mint condition, vissa kvar i sin plast. Det enda undantaget är Ghazalis sista färd som skönjar visst hyllslitage men skicket är ändå mycket gott skulle jag säga. Komplett samling är ju lite svårt att säga om just Coriolis då det finns material endast utgivet på PDF och så men jag tror att detta är allt faktiskt tryckt man kan få tag i. Oavsett är det följande som ingår: Coriolis regelbok (första utgåvan) ⁃ Spelledarskärm ⁃ Gränsrymden & Djachroum ⁃ Iskallt Inferno ⁃ Ljusblommans Mörka Blad ⁃ Mahanjis väktare ⁃ Ghazalis sista färd ----------------------------------------------------------------------- Primärt byter jag gärna och söker: Rollspel: Drakar och Demoner ⁃ Hjältarnas handbok ⁃ Kristalltjuren (Svavelvinter 3) ⁃ Ereb Altor Lila Mutant/Mutant 2 ⁃ Lila boxen ⁃ Järnringen Chock - Grundreglerna - Draculas Hämnd - Nattens Fasor Brädspel: - Ticket to Ride (Europe eller 10:th an. ed.) - Coup - Kemet - A Game of Thrones - Blood Bound - Lords of Waterdeep (båda versionerna går bra) - Twillight Struggle - Twillight Empire 3 - 1960 the making of the president - Dead of Winter - Shadows over Camelot - Pandemic - Legendary Marvel (Har du något av ovanstående att sälja finns också intresse.) PRIS VID FÖRSÄLJNING: Jag tänker mig ett utgångsbud runt 1000 kr. Vid byte får vi förhandla lite om eventuell mellanskillnad.
 11. http://bradspelspriser.se/item/show/1839/sherlock-holmes-consulting-detective Så kanske runt 250 kr med frakt. Dock möts jag ju gärna upp (bor i Stockholm) men ger då gladeligen samma pris.
 12. Ehh, varför ge nästan dubbla nypriset för ett begagnat spel? 0o Sherlock Holmes consulting detective är intressant, men i så fall till ett helt annat pris.
 13. Blizzard släpper väl alla sina spel till Mac så där kan du nog slå ihjäl några timmar.
 14. Endast en gång, när jag skickade ett paket till Kanada. (Ej spelrelaterat och det var en gåva, så som tur var ingen som lände sig lurad iallafall.) I det fallet försvann ju hela paketet ska sägas.
×
×
 • Create New...