Gå till innehåll

Karro

Medlem
 • Innehåll Antal

  431
 • Gick med

 • Besökte senast

Om Karro

 • Placering
  250+
 • Födelsedag 1981-07-12

Profile Information

 • Ort:
  Stockholm
 • Intressen
  Spela spel så klart!
 1. Ylle skänkes

  Erbjudandet kvar står ej
 2. Ylle skänkes

  Jag har ett par meter oanvänt ylle och en mantel som jag skänker bort om någon nappar på erbjudandet innan den 1/4 efter det kommer jag att slänga det. Det följer även med en under och en överklänning i lin. Jag nås lättast på karoline.jonasson(at)gmail.com eftersom jag inte längre besöker det här forumet.
 3. Planering inför årsmöte 2012

  Det har "alltid" varit stadgeskrivet att kallelsen ska gå ut åtta veckor innan årsmötet. Det vi ändrade var hur långt innan handlingarna skulle skickas och att vi tog bort att kallelsen och handlingarna skulle skickas per post. Nästan halva NNs budget gick åt till porto för kallelse och handlingar till årsmötet.
 4. Resa från årsmötet

  Hej styrelsen! (hoppas att det är nån som kollar här) Jag tänkte höra om ni kan hjälpa med resa från Boden till Umeå. Jag skulle behöva flyga från Umeå kl 15:00 eller 15:50, men vet inte hur jag ska lyckas ta mig dit. Mitt andra alternativ är att åka från Luleå 18:50, men då är jag hemma lite väl sent. Tack på förhand.
 5. Bakslaget 28-30 augusti

  Jag har bokat in helgen och hoppas att inget kommer i vägen. Behöver komma ner till södern och värmen.
 6. Hur mycket tid?

  Jag känner mig ganska nöjd just nu när jag kan säga att jag har lagt de flesta helgerna på att umgås med familj och vänner samt spelat teater. Jag har även fått ett heltidsjobb och känner att det helt klart går att klara av både jobb och Sverok. Men ja, det blir ju Linköping i snitt en helg i månaden och en hel del kvälls arbete.
 7. Sveg?

  Jag har ingen koll på distriktets föreningar längre, men kansliet har bra koll prata med dem.
 8. Helt underbar tidning! Finns den bara på nätet?
 9. Ekonomiutbildning

  Nu är lokalen bokand. Studiefrämjandets möteslokal i Östersund. Biblioteksgatan 9
 10. Riksdagsspelet

  Det var kul, men hjälp va kass jag var. Det känns som om det är läge att plugga lite samhällsvetenskap igen.
 11. Jag tycker att det mesta som syftar till att barn/ungdomar/folk ska göra roliga saker är bra. Jag önskar att våran hemsida/vårat forum skulle vara ett bra media för liknade reklam i hela landet. Även om olika event inte har djuprotade Sverokare inblandade är det bra om de kan se Sverok som en naturlig länk till barn/ungdomar som gillar spel eller kanske skulle tycka att det är intressant att testa,
 12. Sverokkonferens 2009

  Jag blir så glad. Kom nyligen hem från Studiefrämjnadets verksamhetskonferens och tycker att det är ett alternativ jag tror skulle funka väldigt bra för Sverok också. Där pratar de mycket om hur de kan utveckla sin verksamhet men det är även en stor "må bra-konferens" där de anställda får känna sig uppskattade och inspirerade. Jag är väldigt gärna med att prata idéer med Åsa och Ekeroot och vet att även Molle tycker att det här är ett intressant ämne.
 13. Sverokkonferens 2009

  Som jag uppfattade var det ett riktmärke för att ha något att jobba mot, missade att det stod. Men det är inte första gången jag missuppfattat saker.
 14. Sverokkonferens 2009

  Det finns ingen fastslagen tid....snarare en tanke om att hålla det efter distriktens årsmöten men innan sommarn.
 15. Sverokkonferens 2009

  Jag tycker att dessa två (stor sverok konferens och slag) inte på något sätt står emot varandra jag tycker att båda fyller en viktig funktion för förbundet. Självklart kan/bör/ska de som arrar ha kontakt med varandra för att inte sitta på varsina håll och göra samma saker eller tvinga folk att välja arrangemang - det ska vara ok och till och med bra att gå på båda om man känner behovet av dem.
×