Gå till innehåll

Karro

Medlem
 • Innehåll Antal

  431
 • Gick med

 • Besökte senast

Om Karro

 • Placering
  250+
 • Födelsedag 1981-07-12

Profile Information

 • Ort:
  Stockholm
 • Intressen
  Spela spel så klart!
 1. Ylle skänkes

  Erbjudandet kvar står ej
 2. Ylle skänkes

  Jag har ett par meter oanvänt ylle och en mantel som jag skänker bort om någon nappar på erbjudandet innan den 1/4 efter det kommer jag att slänga det. Det följer även med en under och en överklänning i lin. Jag nås lättast på karoline.jonasson(at)gmail.com eftersom jag inte längre besöker det här forumet.
 3. Planering inför årsmöte 2012

  Det har "alltid" varit stadgeskrivet att kallelsen ska gå ut åtta veckor innan årsmötet. Det vi ändrade var hur långt innan handlingarna skulle skickas och att vi tog bort att kallelsen och handlingarna skulle skickas per post. Nästan halva NNs budget gick åt till porto för kallelse och handlingar till årsmötet.
 4. Resa från årsmötet

  Hej styrelsen! (hoppas att det är nån som kollar här) Jag tänkte höra om ni kan hjälpa med resa från Boden till Umeå. Jag skulle behöva flyga från Umeå kl 15:00 eller 15:50, men vet inte hur jag ska lyckas ta mig dit. Mitt andra alternativ är att åka från Luleå 18:50, men då är jag hemma lite väl sent. Tack på förhand.
 5. Sveg?

  Jag har ingen koll på distriktets föreningar längre, men kansliet har bra koll prata med dem.
 6. Ekonomiutbildning

  Nu är lokalen bokand. Studiefrämjandets möteslokal i Östersund. Biblioteksgatan 9
 7. Föreningar i Härnösand?

  Hej! Distriktet har ingen förteckning eller liknande över de föreningar som finns inom vårt upptagningsområde. Skicka samma fråga till info(at)sverok.se så kommer du att få ett mycket bättre svar.
 8. Helgens årsmöte...

  Tack för besöket! Du var toppen som mötesordförande. (Glömde skriva ut och skriva under protokollet, men det får följa med på RM.) Jag kanske inte borde vara den som snackar först...men kunde inte låta bli. Hoppas att alla i den nya styrelsen skapar användare på det stora forumet snart så att de kan presentera sig.
 9. Gospelare i Gävleborg

  Det är alltid kul att höra att folk spelar. Jag skulle gärna joina, men ni har hittat fel distrikt. Gävle och Sandviken till hör GD, GävleDala, lite längre ner på forumet. Hör gärna av er om ni vill sprida er uppåt landet, Östersund eller Sundsvall tex tillhör NN.
 10. När ska hemsidan upp?

  Ja, Maria du kan vara lugn, hemsidan har hög prioritet i styrelsen. Vi håller just nu på med en helt ny sida och det tar en del tid då vi vill att allt ska vara rätt från grunden. Som Hace säger det finns inga datum. Styrelsen kommer att gå ut med info så fort vi kan.
 11. Härnösands PaintballKlubb

  Välkommen till distriktet! Hoppas vi ses på årsmötet.
 12. Jag är på jakt efter 4 st böcker till mina komvux studier. "Kemiboken A 100p", "Kemiboken B 100p", "Matematik från A till E C" samt "Matematik från A till E D". Om du inte vill sälja så kan jag gärna låna dem för läsåret och lovar att de lämnas tillbaka i samma skick. Jag vet att det inte direkt är "Sagan om Ringen" men vart kan man hitta fler nördar som mest troligt läst naturämnena än i Sverok Jag nås lättast här på forumet eller på karoline@nn.sverok.se, min mobil 070-2591410 fungerar när den vill.
 13. Inslag på TV4 om Berget 5 nästa sommar

  Ja den här föreninge hade vissa problem i smaband med sitt förra arr. Inget med själava arret (vad jag vet). Det handlade om att en del som var deltagare inte ville bli medlemmar i föreningen. Vi i NN kommer att ta kontakt med killarna som arrar för att se om vi kan hälpa dem den här gången.
 14. NN´s årsmöte

  Nu finns våra vackra handlingar att beskåda på http://www.nn.sverok.se för alla som inte är postmotagare för nån av våra föreningar. Har även hört att FS-mötet är flyttat så jag väntar på att höra om du kommer upp Kriss.
 15. Sverok på konvent

  Jag tycker som det kanske har sagets att FS kan ses som en liten grupp (12 personer) i jämförelse med alla medlemmar som faktiskt finns i Sverok. Vi får ju inte glömma bort att det oftast inte är FS som tar initiativen till konvent mm, utan medlemmarna och jag tycker att de ska få den hjälp och stöd de vill ha och inte bara vad vi i olika styrelser (distrikt eller FS) vill ge. För mig personligen (och jag tror att det gäller resten av NN:s styrelse också) känns det mer naturligt om den direkta hjälpen (arbetskraft, information mm) kommer från distritet. Jag skulle bli jätte glad om något av de stora konventen låg i "mitt" disrikt och vi var de som kunde hjälpa till med vad som kan behövas. I övrigt vill jag bara säga att det ibland kan vara trevligare att träffa Jon Nilsson och resten av FS-styrelsen och spela spel med dem utan att behöva prata så mycket om Sverok, det sker redan på så många olika ställen (här, slag och inte minst Riksmötet).
×