Jump to content

bone

Medlem
 • Content Count

  170
 • Joined

 • Last visited

About bone

 • Rank
  100+

Profile Information

 • Ort:
  Kalmar
 • Intressen
  Lite vad som helst..
 1. Få ungarna att gå ut o sparka boll ett tag då.. Så kan föräldrarna fortsätta att tro att de har någonting att säga till om i de ungas värld.
 2. bone

  CalCon

  Åker dit för stämningens skull. Tv-spel, julmust knarkande och andra nyttiga och hälsosamma ting.
 3. Fatta va ja uppskattar min SL i Dark Ages: Vampire just nu, han är verkligen skitbra. Världens tur att han flyttade ner till Kalmar för att plugga o så började vi lira.. Men nu till saken. Jag blir alltid irreterad på spelledare som favoriserar eller har en viss person som SL är överjävlig mot. Varesig det är mig eller nån annan, det förstör känslan och man har verkligen ingen lust att spela mer. Det jobbiga är att det brukar vara svårt att förhindra. För om man är i en spelgrupp där en eller två av spelarna hänger väldigt mycket med SL på fritiden så blir det lätt att dem favoriseras. Det blir som en mindre spelgrupp i den stora gruppen, där dem utanför får större begränsningar och mindre uppmärksamhet än de som är i den vad jag kallar "inre spelgruppen". En bra spelledare är medveten om det här och motverkar det, medans den som inte tänker på det gör en omedveten favorisering och då har man helt plötsligt någon som blir lite utanför när man lirar. Det gör mig alltid lika tjurig och jag tappar lusten helt. Man får ryta till lite och berätta situationen. Då kommer vi till en bra grej som Fogge också pratade om. Utvärderingar efter spelmötet. Det är skitbra. Spelarna får lufta lite om vad som tyckte var bra och vad som var mindre bra. Spelledaren och spelarna kan med hjälp av del utvecklas till det bättre och det blir en godare stämmning. Om det är någon SL som verkligen inte kan leverera någon som helt bra känsla så spelar jag inte, då kan man likagärna prova vara SL själv och se hur det går.
 4. bone

  Favoritrollspel...

  hmm.. DoD 6(reviderade eller nya trudvagn) för världen och den underbara stämmningen vår SL ger oss. Dark ages: Vampire. Underbar värld och känslan av en autentisk bakgrundshistoria. Vår SL gör det bra som fan. KULT. Samma sak där.
 5. Listen to this shiet.. Vampire dark ages.. Färsk karaktär med en merit som heter common sense (Gör så att SL kan viska till honom att det där var inte så smart att säga kanske) Hans haven är nerbrunnet, han har sin sire(skapare) efter sig, har en drös med högt uppsatta ventrues från jerusalem efter sig, solen går upp om en halvtimme och han står mitt på gatan i all kaos... SL säger: Du står där i en gränd.. Det är lite bråte här o där och då börjar känna att döden är nog rätt nära. Va gör du? Spelarn frågar: Hur ser det ut i gränden där ja står? SL svarar: Det är lite bråte o ett gäng gammla tunnor i ett hörn.. Spelaren: Okej.. Ja sätter mig i en tunna o tänker.. (Spelaren tittar på SL i ett desperat försök att överleva situationen) Där blev uttrycket tänkartunnan myntat Klockren situation.
 6. Dom hade inte ett skvatt av det jag ville ha. O ja köper hellre beg..
 7. Då ska ja tamefan ta o uppgradera datan så man kan lira det. Vore sjukt kul om dom kunde fixa ihop nått bra med det här.
 8. Ja lirar GoW.. Eller gjorde, tills min 360 gick upp i rök. Den skickas på lagning imorrn, men när ja får tillbaka den så kan vi lira. Gamertag: Don Berglund
 9. Vill ha lite ny dassläsning o vad passar då bättre än rollspel? Söker vampire böcker.. Jag vill inte ha requem eller time of judgement tjafset, jag vill ha vampire som det var innan dom bajsade ner hela WOD. Dark age är ja lite intresserad av också. Come on...
 10. bone

  [360] PES 6

  Eller så ser man det från min synpunkt: Det är det hitills bästa fotbollsspelet som har gjorts. Varför vågar han säga bästa frågar ni.. För att (även om det är synd att alla roliga funktioner inte finns) det har den absolut bästa känslan på planen som något fotbollsspel någonsin har levererat. Bollen är verkligen rund och AI:n är fantastisk. Om ni tycker det är för lätt så skruva upp svårigheten lite.. Grafiken är bra och funktionell. Jag vill inte ha detaljnivå a la Gears of War när jag kör ett fotbollslir. Det behövs inte, för att all fokus ligger på känslan på planen. Konami visar än en gång att de piskar skiten ur EA.
 11. Letar efter morrowind game of the year edition till min kära svarta låda. Svara om ni vet nån som säljer eller om ni själva gör det. tack.
 12. Har klarat morrowind en gång till xbox för många år sen.. Nu letar jag febrilt efter morrowind goty till xbox.. Sugen som fan nu!
 13. bone

  Tips på MMORPG

  Lineage 2. Kolla in det.
 14. hmm.. Min första tanke löd så här: Prova spela kult på det sättet som jag tycker gör det så bra. Man är vanliga svenssons som allt skiter sig för och man har aldrig en jävla chans om man försöker bunkra upp sig med vapen och slakta monster. Är du duktig så skiter dom på sig medans ni spelar också. :twisted: men prova en gång att ge dom förskrivna karaktärer, en del gillar det och en del hatar det, så får du se hur dom som brukar spela biffiga krigare klarar sig som en klenare kille och hur frustrerade dom blir när dom får använda hjärnan ta ett kort äventyr och lira o se hur det går. annars så får du ta ett snack med dom.
×
×
 • Create New...