Jump to content

Ohman

Medlem
 • Content Count

  174
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Ohman

 1. 157 168 261 263-266 269 272 274-277 280-281 283-285 289-302 308-310 312 Öppen för förslag! Omålade figurer, böcker och andra GW-tillbehör funkar som byte. I pengaväg kanske en trehundring eller så, frakten blir troligen lika mycket om du inte har vägarna förbi Nacka (Stockholm).
 2. När kommer resten? För du hann väl aldrig lägga upp allt eller hur?
 3. Det har hänt ett par gånger, oftast lite mindre saker som skickats som brev. Det har rört sig om så pass små summor att jag helt enkelt antar att ingen lagt ner jobbet på att lura mig på en tjuga och liknande. Ett par andra gånger har nog sakerna inte alls försvunnit utan de har aldrig funnits från början, har dock klarat mig från några större blåsningar.
 4. Jag är på jakt efter GWs gamla halflings. Hör gärna av er om ni har några ni vill sälja eller byta.
 5. Jag köper gärna GWs gamla halflingmodeller om någon vill sälja
 6. Jag missade alltihopa verkar det som.
 7. Armén finns numera på tradera!
 8. Både Unispel och Gamemaniacs brukar ha lite i lager!
 9. Ja, på 40k.se är det samma person. På i princip alla andra figurspelarforum så är det jag som döljer mig bakom nicket Ohman.
 10. Det ska det väl inte göra tror jag. Men jag hoppas att ni kan reda ut det på något sätt i alla fall, jag har själv suttit i till synes hopplösa situationer där jag har betalat eller skickat figurer för att sedan mötas av total tystnad från motparten, det är aldrig kul. Men det har i princip alltid gått att reda ut i slutändan även om det har tagit (orimligt) lång tid ibland. Lycka till!
 11. Oj, det här låter tråkigt. Jag skulle dock vilja säga att jag har gjort ganska mycket affärer med honom genom åren utan att bli lurad. Vill minnas att det ibland strulat lite men jag har alltid fått min betalning eller mina figurer i slutändan. Utan att känna till några detaljer så hoppas jag att det ändå löser sig och att figurer och pengar kommer till rätta. Speciellt då han och jag använder samma nick och därför blir ihopblandade ibland på några forum!
 12. Bump! 1100kr inklusive frakt. 1000kr jämnt för den som kan hämta upp i Stockholm!
 13. Mer saker bortplockade. Paketpris: 1200kr, fraktfritt.
 14. Sålda saker bortplockade från listan. Nytt paketpris för det som är kvar: 1550kr, fraktfritt!
 15. En del intresse för individuella figurer och units men ingen som vill ha allt än så länge. Totalpriset skulle inte behöva bli allt för högt för den som är i valet och kvalet. 1850kr-1900kr något så där hade jag tänkt mig, mindre vid snabb smidig affär. Om någon har möjlighet att hämta sakerna ute i Nacka (STHLM) så kan vi säkert komma överens!
 16. Imorgon vid 17.00 så avslutas mina Warmachine-auktioner på Tradera. Som en extra bonus så kommer den som vinner alla tio auktioner att få med en bärväska samt alla extra regelkort jag har utan extra kostnad. Total frakt kommer inte att överstiga 75kr så passa på och lägg vantarna på en liten Warmachine-armé. Allt är i metall och kan tvättas om inte målningen ligger dig i smaken! http://www.tradera.com/finding.mvc/item ... gnr=191130
 17. Jag vet inte vilka modeller du menar, bägge boxarna är regelboxar som aldrig innehållit några figurer. Så tyvärr, inga modeller. Fina boxar ändå enligt mig, speciellt Hive War som är helt i färg!
 18. Allt som inte blivit sålt finns nu på Tradera: http://www.tradera.com/finding.mvc/item ... gnr=191130
 19. Jag har lagt ut en laddning utav dubbletterna på tradera: http://www.tradera.com/finding.mvc/item ... gnr=191130 Till skillnad från dubbletterna så är det mycket fler tillbehör och orörda tidningar i den riktiga samlingen, så många av de medföljande kortsektionerna och andra bilagorna finns kvar. Skicket är också mycket gott på den stora majoriteten av tidningarna.
 20. Jag har en ganska stor samling utav White Dwarf, ca 230 enskilda nummer och dessutom massor av dubbletter. Äldsta numret är 53 och det senaste är 348 men tyngdpunkten ligger mellan nummer 100 och 315 ungefär, där har jag de flesta. Finns det någon som skulle vara intresserad av att köpa samlingen i sin helhet? Den väger 60kg+ och finns i Nacka i Stockholm. Att skicka den skulle bli både otympligt och extremt dyrt men är genomförbart. Maila om du är intresserad
×
×
 • Create New...