Jump to content

Ohman

Medlem
 • Content Count

  174
 • Joined

 • Last visited

About Ohman

 • Rank
  100+

Profile Information

 • Ort:
  Stockholm
 1. 157 168 261 263-266 269 272 274-277 280-281 283-285 289-302 308-310 312 Öppen för förslag! Omålade figurer, böcker och andra GW-tillbehör funkar som byte. I pengaväg kanske en trehundring eller så, frakten blir troligen lika mycket om du inte har vägarna förbi Nacka (Stockholm).
 2. När kommer resten? För du hann väl aldrig lägga upp allt eller hur?
 3. Det har hänt ett par gånger, oftast lite mindre saker som skickats som brev. Det har rört sig om så pass små summor att jag helt enkelt antar att ingen lagt ner jobbet på att lura mig på en tjuga och liknande. Ett par andra gånger har nog sakerna inte alls försvunnit utan de har aldrig funnits från början, har dock klarat mig från några större blåsningar.
 4. Jag är på jakt efter GWs gamla halflings. Hör gärna av er om ni har några ni vill sälja eller byta.
 5. Jag köper gärna GWs gamla halflingmodeller om någon vill sälja
 6. Jag missade alltihopa verkar det som.
 7. Armén finns numera på tradera!
 8. Både Unispel och Gamemaniacs brukar ha lite i lager!
 9. Ja, på 40k.se är det samma person. På i princip alla andra figurspelarforum så är det jag som döljer mig bakom nicket Ohman.
 10. Det ska det väl inte göra tror jag. Men jag hoppas att ni kan reda ut det på något sätt i alla fall, jag har själv suttit i till synes hopplösa situationer där jag har betalat eller skickat figurer för att sedan mötas av total tystnad från motparten, det är aldrig kul. Men det har i princip alltid gått att reda ut i slutändan även om det har tagit (orimligt) lång tid ibland. Lycka till!
 11. Oj, det här låter tråkigt. Jag skulle dock vilja säga att jag har gjort ganska mycket affärer med honom genom åren utan att bli lurad. Vill minnas att det ibland strulat lite men jag har alltid fått min betalning eller mina figurer i slutändan. Utan att känna till några detaljer så hoppas jag att det ändå löser sig och att figurer och pengar kommer till rätta. Speciellt då han och jag använder samma nick och därför blir ihopblandade ibland på några forum!
×
×
 • Create New...