Jump to content

Viktor

Medlem
 • Content Count

  223
 • Joined

 • Last visited

 1. Nej, det är ingen ide. Alla mail som skickas dit kommer nämligen till Rasmus adress ändå
 2. Nu ligger även bussinfon uppe på vast.sverok.se
 3. Enligt hff.sverok.net så gäller: Lokalen på Frennarpsgården har följande öppettider: Onsdagar 16-ca21 lördagar 12-ca20 och söndagar 12-ca19. Söndagar mellan 12:00-15:00 Finns handledare närvarande för att hjälpa nybörjare.
 4. Och nu så funkar telefonen också //Viktor, Kassör
 5. Nu så är räkningen betald och telefonen bör funka igen snart. Ursäkta att vi fizzlade. //Viktor, Kassör i Sverok Väst.
 6. Viktor Ahlqvist, Kassör och bor i Billdal (2 mil syd om Göteborg). Är 17 (18 i år) gammal och spelar mest rollspel och datorspel, men även lite brädspel ibland. Är datornörd och spenderar alldeles för mycket tid framför den (enligt min mamma iaf ). Bästa spelen är Mutant: Undergångens Arvtagare och datorspelet Myst. VIll ni veta nåt annat så är det bara att slänga iväg ett mail eller fråga här..
 7. Viktor

  eondrakar

  nja.. lumian är ju inte riktigt det..
 8. Viktor

  Konto?

  föreningskonto
 9. dom sålde sådana på Sci-Fi mässan i Göteborg, så det finns nån som säljer dom iaf.. kommer dock inte ihåg vilka. Men det finns dom som säljer dom iaf..
 10. och skillnaden mellan detta och NationStates är?
 11. nu är den fria anarkistiska staten Ainaya också flyttad till "The New Europe". dock så måste man söka i region INTE i nation...
 12. Och vad spelar det för någon roll vilken politisk uppfattning man har när man spelar rollspel? Man gestaltar ju ändå en karaktär.. Och varför Anarkister och Satanister? Vad har dom gemensamt?
 13. dom är riktigt bra.. dessutom så kan ju SL leka lite egna regler om han vill, vilket jag gör ofta...
 14. av olika anledningar är det mycket opraktiskt att mäta antalet kakor i längd på bordet. Om man sätter en kaka på ett 15 meter långt bord så blir kakbordet långt, men inte antalet kakor. Då skulle det vara mycket mer praktiskt att mäta antalet kakor, antalet sorter och totalt antal mjölmängd som användes, eftersom man då får ett svar som visar mer hur mycket kakor det är, inte hur lång bordet är. (Meningslös fråga? nä, inte alls.. Detta är något som EU bör prioritera i första hand, frågan om hur man mäter ett kakbord..
×
×
 • Create New...