Jump to content

Hanna Rannerud

Medlem
 • Content Count

  1,493
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Hanna Rannerud

 1. tja finns lite övervintrande spelare i kiruna... är en av dem... mest gamla goda brädspel men en del rollspelsböcker finns väl månde i min o gubbens bokhylla.. några mer spelare vet ja iten om men en del vet ja flyttat söderut.. men du kan ju mailja mig på hanna.rannerud@gmail.com
 2. om man får vara ego så är luleå eller umeå lättaste platserna o ta sig till ... rent res mässigt.. men men ...
 3. låter som så ju ja om ja är friskare så klart att man kommer att sticka näsan dit o ta sig en titt o den här gången skall man försöka se till att inte bli indragen i nått dumt:P men fasiken vad roligt att se att många massor faktiskt är intresserade i att ta tag i saker.. o om man puffar o peat på båda förslagen i slutändan under lite diskution kan det här bli riktigt najs!
 4. synd att det iten var helgen efter men men får stå ut att vänta ett år till me snöcon mys. o lycka till
 5. själv hinner jag iten just nu den kommande veckan så om någon som håller till på de olika forumen sprid ut kallelsen så vi kan få ett kul och levande årsmöte... ingen villju ha zombies.... eller?
 6. Sprid gärna infon vidare och anmäl er nu om ni skall komma för än så har inga anmälningar kommit in.. så alle man på däck och hojta tjoa och skrik ut att nu är det årsmöta nu skall vi ha kul!
 7. märk väl att hemsidan ännu itne är uppdaterad med det är under arbete.. så infon här är det som gäller
 8. Kallelse Sverok Övre Norrlands Årsmöte. 2008 01 19-20 Årsmötet kommer att äga rum på samma plats som föregående år, Bodens Vandrarhem. Årsmötet planeras att starta på lördagen KL 13:00 och sedan övergå efter mötets slut tills trivsamt samkvän med god mat och kul spel. De regler som gäller för deltagande med rösträtt kommer här nedan. Får jag åka? Fråga din förening om du får åka som deras representant och anmäl dig sedan på Stryrelse@on.sverok.se och meddelar då även om du vill sova över eller äta med oss under lördagskvällen. Då räknar vi naturligtvis med att om ni nu har någon allergi att ni säger det så vi slipper att av misstag dräpa någon. Att hitta dit? Vandrarhemmet ligger mitt emot järnvägsstationen, 50 meter därifrån Synligt på andra sidan gatan. Adressen är Fabriksgatan 6. Sovmöjligheter finns dom? Det finns 41 platser tillgängliga, först-till-kvarn-principen gäller. Sängkläder medtagas. Vem får komma? Grunden är att vem som helst får komma. Om de är medlemmar i en förening som har sitt säte i Sverok ÖN. RÖSTBERÄTTIGAT ombud är dock en representant för en förening som har sitt säte i Sverok Övre Norrland. Mellan 2 och 6 personer kan vara röstberättigade ombud (se ÖN:s stadgar, paragraf 15, för angivelse av hur många ombud en förening får skicka). Övriga närvarande, personer som inte är medlemmar i föreningar i Sverok Övre Norrland eller som en förening skickar extra utöver sina ombudsplatser, har inte rösträtt på årsmötet men väl yttranderätt. Du bör anmäla dig om du vill äta middag efter årsmötet. För hur annars skall vi ha en möjlighet att kunna ordna en god middag åt er allihop. Vad gäller med ersättningar? Ersättning ges för resa till och från årsmötet. Resan ska ske på ett billigt och rimligt sätt. Se gärna om du kan samåka med någon om du åker bil, och räkna inte med att få ersättning för en flygbiljett. Årsmötet kostar i övrigt inte något överhuvudtaget. Observera att ersättning endast kan ges mot uppvisande av biljett där pris anges, eller kvitto på biljett, eller i fall av bilåkande via milersättningsblankett. Schablonersättning för bensinkostnad är 18 kronor per mil. Du har tre månader efter utläggsdatum på dig att kräva ersättning av distriktet. Vid frågor maila oss på Styrelse@on.sverok.se eller peta på oss på sveroks forum. Är alltid någon av oss som ser dig.
 9. Håll ögonen öppna för snart kommer en kallelse i en brevlåda nära dig. eller här på forumet.. så håll ögonen och öronen öppna men se januari som en bra gissning för att det skall gå av stapeln Nu är kallelsen här nerdanför så som ni viste den skulle komma.. får ni inte den inom en snar framtid i din epost eller snigellåda så gör det inte att dennna text nedanför inte gäller. infon är korrekt vandrarhemmet är bokat och vi har 41 bäddar så först till kvarn får sängplats:)
 10. lägg snällt in mailen ni kan nås på så blir alla jätte glada
 11. varför iten lägga upp bilderna här på forumet så kan vi få se:?
 12. Yupp.. Collectors Point är en av dem de har det mesta.. ryktet säger dockatt det finns ännu en affär men i den har jag iten varit och minns iten vad den skulle ha hetat. Colektors ligger iten långt ifrån innerstan.
 13. Tackj skall ni ha för ett gott årsmöte med bra lokal och god mat.. ! helt klart bra standard! ett jätte jobb att fixa och det gjorde ni bra.. !
 14. Här kommer en liten ståd för våra medlemmar så just ni kan få veta vilka som vi är som sitter i styrelsen. För vissa är vi kända ansikten och för andra är vi helt nya och fräsha fläktar. Så vem är då jag. Jo jag är som bekant med inlogget Hanna Rannerud. har suttit tvåår tidigare i Sverok SKuD med ett års paous sittande som ledare för Slaggruppen. sitter fortfarande på den posten dock. Men i åt fick jag chansen och förtoendet att sitta i ÖNs styrelse och det ser jag fram emot hlet klart! Positiva vibrationer finns i ÖN Båten så nu är det bara att kasta loss. Ålder på den här kvinnan är runt 25 sprallig gamer som hålligt/håller på med det mesta inom sverok. har dock än iten hunnit med paitball och airsoft.. men det kommer mina vänner det kommer. Är det någor mer som tynger era huvuden och ni vill fråga Skriv Fråga jag svarar..!
 15. nån som har munchkin och vill spela det med mig ?
 16. alltså det finns täcken och så bra då packs det ner påslakan och stuff.. Gloom där man kan se hur det står. !
 17. GLOOM vill ha GLOOM! gör en yster rått dans
 18. En praktisk fråga angående sovgrejer på årsmötet. gäller sängkläder eller sovsäck?
 19. Sen kommer då frågan.. Varför skulle det vara kört med Norrbotten? det finns alltid en chans att reda upp om det råkar vara så att de har förutfattade meningar och gör saker på rutin.. och om styrelsen itne har ork.. hojta till och ta hjälp utifrån då? FS finns kanslet finns andra distikt finns.. man måste inte alltid göra allting aldeles själv
 20. Har sett något som för mig är tämligen fundersamt i bdgeten för kommande året en fundersam nolla i form av landstingsbidragen. Har Ön fått avslag eller iten ansökt om bidragen eller vad innebär detta.? omjag iten missminner mig borde det vara antingen för sent att ansöka elleratt det är oroligt närra faggorna för att göra det. tidigare har åtminstånde från norr fått avslag men är så fallet även i år eller vad handlar denna nolla om? Att få så glada lansting som möjligt är ju till vår nytta men frågan är hur relationerna är just nu .. inget har hörts men nyfikenheten finns här.. Någon som kan svara på min fråga?
 21. *bockar och lyfter på hatten efter ha borstat av lite snö * tack för ett par bra år
 22. Hallons länk går till en annan film som heter the gamers.. och inte den som vi talade om från börja som är The Gamerz med z a.. dock gillar jag skarpt den som hallon pekar på..
 23. http://thegargoyles.sverok.net/dokument/drogpolicy.pdf här är en förenings drogpolecy.. närmare bestämt föreningen the gargoyles ..
 24. *skratt* verkar som om den hadeviss vana av att göra just det,. sjunka..
×
×
 • Create New...