Jump to content

Thaumiel

Medlem
 • Content Count

  149
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Thaumiel

 1. Thaumiel

  Superhjältar

  annars har du DC heroes också
 2. du kan kolla upp blodsalverna från monsterboxen till drakar och demoner, det är väl den närmaste vettiga informationen som finns om blodsalver. men jag har vissa misstankar om att den infon inte riktigt stämmer med vad du vill ha. annars är det bara att vända sig till arr för mer info.
 3. jag tackar nej till min nominering
 4. Thaumiel

  Vampyr: Maskeraden

  jag tycker att Vampire the Masquerade är ett underbart rollspel. Det går att få sån otrolig stämning i det, med rätt SL då så klart. Det finns massa matrial att använda sig utav för att göra spelet levande. De konspirations teorier som går att bygga upp under de århundraden som RP:na lever. Jag har inte uppfattat stridsystemet som speciellt obalanserat. t.ex. Protean 2, det är jätte praktiskt förmåga, speciellt när man skall stoppa en brujah i frenzy utan att slå ihjäl brujahn. Allting beror på vad spelledaren gör det till. men world of darkness erbjuder mycket hjälp och verktyg i min mening.
 5. chagidiel är min gamla sl när jag bodde i eskilstuna
 6. jo men det är bara för att ni har ändrat på saker och ting verkar det som och slagit ihop er med mitt gamla rollspels gäng.
 7. vad är ni ute efter för spel?
 8. Det brukar nästan alltid finnas folk som spelar på onsdagar, och de brukar dra igång vid 6 snåret
 9. det finns en hel del folk som rollspelar i eskilstuna, bland annat ugglan och draken har sitt säte där http://lanfear.c0la.se/~uggla/. annars om du har tillgång till catahya så kan du alltid prata med Rejas, hon har kontakt med folk som spelar rollspel i eskilstuna.
 10. För folk som vill gå igenom Sverok Stockholms stadgar, disskutera dem och komma fram till bättre stadgar. Det kommer finnas tre tillfällen för detta, den 2/12, 9/12 och den 16/12 på sverok stockholms kansli. Tid för detta är 17-21. Utifall det skulle behövas mer tid för detta så går det alltid att planera in. Det kommer vara en öppen arbetsgrupp, så det är bara och komma till kansliet om man vill vara med. Resultat och slutsatsen av arbetsgruppen finns att se i den bifogade filen. underlag.doc
 11. jag tycker inte att den boken är speciellt extrem. den går bara in på sex lite djupare, och försöker få in det på ett ganska vettigt sätt skulle jag vilja säga. men att kalla det för extremt, det vill jag inte hålla med om.
 12. det finns en tryckt upplaga, dock vet jag inte om den stämmer med den versionen som finns på nätet, du får ta kontakt med cuardin för mer information.
 13. Thaumiel

  Dörr-admin?

  Vill någon annan ta över dörradministrationen, så är det inga problem för min del. dock så ser jag inte det som några problem att jag inte är med på varje onsdagsmiddag. det finns fortfarande andra sätt att kontakta mig på om det behövs.
 14. Samling kl 16:30 utan för kansliet för avmarsch mot park för picknick(vid bra väder, regnar det så efterfrågas det en mer praktisk lokal). medtag mat o dryck, det kommer dock att bjudas på något litet. detta kan ses som trevligt avstamp innan Syntax Error för dem som skall dit.
 15. jag tror det inte blir några problem med en middag på julafton
 16. jag anser nog att datorerna kan ha en levnads tid på 5-6 år utan större problem. allting handlar om vad för typ av applikationer man kör och hur mycket användarna själva får gå in och ändra i maskinerna. samt att distriktet har nu 4 datorer, och jag har svårt att se vart man skulle få plats med de andra 2 utan att få platsbrist. Jag har väldigt svårt att se något behov av att ha 6 maskiner ståendes på kansliet, när det känns som att hälften av alla som kommer dit ändå har med sig en bärbar. då ser jag nog snarare att man använder pengarna för att uppgradera de nuvarande maskinerna med eventuellt mer minne.
 17. jo, så att de som inte är i behov av kort kan återlämna dem.
 18. jag skall titta på det imorgon
 19. enligt vad som står skrivet i våran gästbok, så fick vi kon för att ha något att krama under ensam kvällar på kansliet.
 20. vi har aldrig sagt att det är eran maskot det var inte riktigt en sådan gåva vi fick, enligt de uppgifter jag har tillgång till
 21. det var ett litet tag sedan, eftersom kon kommer fira 7 år i år
 22. Nu har vi fått ett fungerade kortsystem. dock finns det bara 3 kort i systemet, men det kommer åtgärdas så fort som möjligt.
 23. Sverok Stockholm tackar så hemskt mycket för kossan Svea, som har varit till stor nytta och mycket glädje. hälsningar Sverok Stockholm styrelse.
 24. han kommer kl 8 nu på torsdag.
 25. det finns programvara för att kontrollera sånt, dock har vi inte något sådant. varken hårvarumässigt eller mjukvaro mässigt. eller så fixar vi riktiga övervakningskameror som druid kan sätta och gömma.
×
×
 • Create New...