Jump to content

snutteangel

Medlem
 • Content Count

  46
 • Joined

 • Last visited

About snutteangel

 • Rank
  25+

Profile Information

 • Ort:
  trelleborg, bor i Borås
 1. hej tack för tipsen. har redan skrivit på deras hemsida, så jag hoppas att någon svarar.. är jag hemma i mellandagarna dyker jag säkert upp.. gislaved är juh inte alls långt bort..
 2. hej jag var på bsk förra året och har varit på den hel del konvent.. ska man bara dyka upp eller finns det något forum som man kan snacka med andra wfb spelare?
 3. jag är nyinflyttad till småland och bor ca 1 mil utanför Gnosjö och söker främst wfb spelare.. jag har inga problem att ta mig tex. in till jönköping och spela. Om det är någon som spelar eller känner till en föreing som spelar mycket får ni görna höra av er..
 4. den säger att det inte är tillåtet.. men om du skickar ett mail till mig så kanske jag kan skicka den till dig via mail istället..
 5. hej vi är två tjejer som håller på att skriva vårt examensarbete inom butikskommunikation och håller på att undersöka en affärsidé och skulle uppskatta om folk här vill svara på en rad frågor i den bifogade filen.. svaren skickar ni till sofia_bergenholtz@yahoo.com tack på förhand Marknadsunders^^kning.doc
 6. jag letar efter lite spelar i trollhättan.. mest sånna som spelar brädspel.. är i trollhättan nästan var annan helg och skulle då villja spela lite brädspel med andra som har samma intresse..
 7. snutteangel

  ystad?

  jag vet att det ska finnas en förening i Ystad som heter TID, men dom stod inte med på aktiva föreningar.. är det nån som vet var man hittar deras hemsida eller kontaktinfo till nån där?
 8. Jag har köpt begande (målade) figurer och vill då ta bort färgen då dom och måla om dom.. jag har gjort de en gång iannan för ca 3 år sedan och har helt glömt bort hur man göra.. jag vet att man ska låta dom ligga i nån flytande kemikalie, men jag kommer inte ihåg vilken.. nån som vet?
 9. hej! jag vill köpa lizardmenfugurer.. hellst inga skinks och sarus warriors.. har dom.. men alla andra av mina figurer blev stulna..
 10. hej.. tack så mycket.. har redan blivet ditvisad..
 11. jag vill rollspela lite!!!!! håller på att bli knäpp här. Jag hinner inte vara med på de vampire lajv som arrangeras här då mina helger oftast består i besök eller att jag åker bort.. men mitt i veckan så sitter jag och behöver sysselsättas lite.. så jag söker någon som vill känner att dom vill ha med mig.. spelar hellst vampire, eon eller western då dessa system kan jag lite om.. men är väll öppen för förslag..
 12. okay.. låter juh bra.. du vet inte vart man skulle kunna få tag på dom?
 13. Finns det några sånna i Borås? jag ska flytta dit precis efter jul och känner knappt till stan.. Jag har själv spelat vampire i 5 år och lajvat lika länge och kan både spelleda och spela (men spelar hellst då jag inte spelat de senaste 2 åren). Har då mest spelat masqurade och det är väll det jag tycker bäst om.. men dark ages funkar oxå.. finns det inte några vampirespelare så spelar jag annat oxå, men vampire är de som jag fastnat mest för.. och det enda jag äger själv.
 14. men som sagt så fort hemsidag är klar postar jag den här.. men det är kul att se att intresset finns..
×
×
 • Create New...