Gå till innehåll

Lilla Simon

Medlem
 • Innehåll Antal

  5
 • Gick med

 • Besökte senast

Om Lilla Simon

 • Födelsedag 1998-02-08

Profile Information

 • Kön:
  Man
 1. BU: Godkännande av nya föreningar

  Jag yrkar: 1) ... att föreningarna med nummer 117, 119, 155 & 188 plockas ur listan 2) ...att de föreningar som finns i den redigerade listan antas som medlemsföreningar i Sverok.
 2. BU: Godkännande av nya föreningar

  117 BJTorsk - Regel 3
 3. DU: Proud and Nerdy i Sverige

  DU: Proud and Nerdy i Sverige En av punkterna i verksamhetsplanen är att förbundsstyrelsen ska närvara på minst 5 olika Proud and Nerdy-evenemang i Sverige. För att det ska bli en bra fördelning så det inte bara är en person från styrelsen går på alla så bör vi se till så att så många från styrelsen kan närvara på så många evenemang som möjligt. Detta är något som kräver planering och att vi är ute i god tid. Efter som att i många datum inte är 100% spikade så är det ändå bra att vi bestämmer vilka som kan/har möjlighet att närvara under de olika evenemangstillfällerna. Nedan har ni en bilaga med de preliminära eller spikade datumen för de olika tillfällena: https://docs.google.com/document/d/1sOsnzf0KrRLz8S0RDm2vc2Rs3BB48rFTlNbR-e_9gnA/edit?usp=sharing Punkter att diskutera: *Känner vi till andra delar i sverige där Proud and Nerdy hålls. *Vilka kan/vill just JAG gå på.
 4. BU: Styrdokument Förbundsstyrelsens arbete 2018

  Jag yrkar... 2) ...att lägga till Följande stycke i Styrdokument för Förbundsstyrelsens arbete 2018: “Kickoff Förbundsstyrelsen börjar året med en kickoff med syfte att lära känna varandra och ha gemensamma workshops för att lättare komma igång med styrelsearbetet och förbättra sammanhållningen.”
×