Jump to content

Lilla Simon

Medlem
 • Content Count

  14
 • Joined

 • Last visited

About Lilla Simon

 • Birthday 02/08/1998

Profile Information

 • Kön:
  Man
 1. jag yrkar 1)... Att sätta meningen "Sverok ska vara ett förbund där alla ska känna sig välkomna och därför arbetar vi aktivt med att förbättra tillgängligheten och inkludera fler." före "Gruppen skall ur ett Universal design-och intersektionellt perspektiv arbeta med förbundets normer och strukturer."
 2. Jag yrkar: 1)…att följande punkt läggs in under rubriken “Riktlinjer”: Vid buffé eller motsvarande där Sverok inte kan styra om enbart normalkost serveras får deltagarna ta de alternativen som finns.
 3. Jag yrkar: 1)... att de föreningar med numren 71, 93 och 197 ej godkänns. Edit: drar tillbaka yrkandet
 4. Jag yrkar 1)... att de föreningar med ttv, Twitch eller facebook i namnet ska ej godkännas. Edit: jämkar mig med Erland1
 5. Efter som att vi har fått en ny fin blå pin så behöver självklart det tillhörande styrdokumentet att uppdateras. Underlag: https://docs.google.com/document/d/1xzF7jVXgeY755SxzI6gq5X1SLIp31LClEJaI3gISB7I/edit?usp=sharing Simon yrkar att: Ersätta styrdokument "Pins och utmärkelser 2016" med styrdokument "Pins och utmärkelser 2018"
 6. Jag yrkar: 1) ... att föreningarna med nummer 117, 119, 155 & 188 plockas ur listan 2) ...att de föreningar som finns i den redigerade listan antas som medlemsföreningar i Sverok.
 7. DU: Proud and Nerdy i Sverige En av punkterna i verksamhetsplanen är att förbundsstyrelsen ska närvara på minst 5 olika Proud and Nerdy-evenemang i Sverige. För att det ska bli en bra fördelning så det inte bara är en person från styrelsen går på alla så bör vi se till så att så många från styrelsen kan närvara på så många evenemang som möjligt. Detta är något som kräver planering och att vi är ute i god tid. Efter som att i många datum inte är 100% spikade så är det ändå bra att vi bestämmer vilka som kan/har möjlighet att närvara under de olika evenemangstillfällerna. Nedan har ni en bilaga med de preliminära eller spikade datumen för de olika tillfällena: https://docs.google.com/document/d/1sOsnzf0KrRLz8S0RDm2vc2Rs3BB48rFTlNbR-e_9gnA/edit?usp=sharing Punkter att diskutera: *Känner vi till andra delar i sverige där Proud and Nerdy hålls. *Vilka kan/vill just JAG gå på.
 8. Jag yrkar... 2) ...att lägga till Följande stycke i Styrdokument för Förbundsstyrelsens arbete 2018: “Kickoff Förbundsstyrelsen börjar året med en kickoff med syfte att lära känna varandra och ha gemensamma workshops för att lättare komma igång med styrelsearbetet och förbättra sammanhållningen.”
×
×
 • Create New...