Jump to content

HelenaG

Medlem
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by HelenaG

 1. HelenaG

  Årsmöte 2018

  DAGS FÖR ÅRSMÖTE! Snabbfakta När: 3 februari 2018 Klockan: Mötesstart kl. 14:00 Vart: Lindesberg Handlingar och mer info finns på att läsa på hemsidan. Gå till hemsidan Vill du nominera någon som man tror skulle passa i distriktets styrelse för 2018? Nominera här
 2. Hej och välkommen till Svealand! Distriktet Svealand innefattar Värmland och Örebro län. Det blir 16 kommuner på ena sidan och 12 på andra. Distriktet har en hemsida för den som letar information. Gå till hemsidan På distriktets facebooksida lägger vi upp nyheter från förbundet, informerar om viktiga evenemang för spelkulturen och delar aktuella spelhändelser som sker inom distriktets gränser. För uppdaterade nyheter se till att följa oss på facebook. Gå till facebook För er som vill få kontakt med andra inom hobbyn så har vi också en facebookgrupp som man kan gå med i där vi diskuterar diverse intressanta frågor. Gå till facebookgrupp Men självklart går det ju även ta kontakt här via forumet!
 3. Sådär, nu har vi blivit med grupp! Svealands facebook-grupp Vi skapade den sent igår så vi har inte riktigt fått ordning på alla texter än.
 4. Jag vet inte om du höll dig uppdaterad med hur det gick på mötet men det var ett väldigt bra möte om än extremt långt. En ny styrelse kom på plats enligt valberedningens förslag. Vissa av motionerna röstades igenom och andra inte. Vissa motioner flyttades till nästa år för att inte belasta styrelsen mer än vad som kan hanteras på ett år. Det fanns även mycket som inte stod med i motionerna som var tvungen att fixas för att distriktet skulle fungera. Till exempel så finns extremt lite filer/papper sparade från de senaste åren. Vi lyckades leta reda på runt 10 digitala filer (har inte gått igenom alla pärmar i lokalen än så vet inte exakt vilka fysiska papper som finns), det mesta av de filerna är protokoll eller ansökningar som har kommit in. Tyvärr så har distriktet inte fungerat så bra på flera år. Nu har vi runt 50-60 dokument sparade i en google drive som är designad för en så smidig överlämnad som möjligt. Styrelsen har jobbat hela sommaren med att skriva ner och ta fram styrdokument, rutiner, checklista för en ny styrelse att bocka av, leta upp alla inlogg, uppdatera hemsidan, göra nya bidragsblanketter för de gamla var utdaterade, etc. Vi har också anställt en föreningskonsulent som jobbar 20% med distriktsfrågor. Styrelsen har även lyckats få igång arbetet runt Proud and Nerdy i år, och mycket mer. 2017 har blivit lite av Svealands nystart och vi ska absolut tacka Simon och Åb för det arbete de la ner innan årsmötet. Det sparade oss mycket huvudvärk och vi hade utan det kanske bara kommit hälften så långt i det arbete håller på med nu eftersom de första månaderna hade gått åt till att bara gå igenom gamla dokument och ekonomi. De gjorde ett otroligt grundläggande arbete som gav oss en kalasfin början att jobba vidare på. Nu börjar vi snart planera nästa årsmöte som inte kommer ligga i slutet på maj utan ganska tidigt nästa år så styrelsen 2018 får en riktigt bra start.
 5. Sent svar jag vet men styrelsen har haft ett tufft år med att städa och styra upp så distriktet faktiskt fungerar igen. Det har varit så mycket att göra att det känns som att det går långsamt ibland. Forumet har legat på ganska låg prioritet tyvärr. Nu när vi börjar flyga stadigt igen så ska vi ta tag och städa och uppdatera här också. Att göra en facebookgrupp är en jättebra idé. Jag lägger upp det till styrelsen för behandling nu så får vi vända och vrida lite på det först bara. Vi har skapat en Discord-server och försöker få till lite möten där för den som vill prata ihop sig lite. Discord
×
×
 • Create New...