Gå till innehåll

Tom Påhlsson

Medlem
 • Innehåll Antal

  3
 • Gick med

 • Besökte senast

 1. Blood Bowl 2 spelare söker till svensk liga (PC/Mac)

  Hej Blood Bowl 2- spelare. Jag vill bara uppmärksamma att säsong 8 startar i september strax efter det att Legendary edition har släppts. Som tidigare - vid intresse anmäl er via vår facebook-grupp: https://www.facebook.com/groups/479691865544420/ Senaste KickOff-videon
 2. Bunkerligan spelar Blood Bowl 2 Vi är ett växande community som kör Blood Bowl på svenska. Vi spelare divisionsspel som löper från säsong till säsong. Vi följer lag, unika spelare och binder ihop alltihop i ett gemensamt sammanhang. Välkommen till sporten. Säsong 7 startar om ca 2 veckor och det är ett utmärkt tillfälle att hoppa in. Ansök om medlemskap på vår facebooksida: https://www.facebook.com/groups/479691865544420/ Exempel på kickoff video: Tveka inte att maila mig vid frågor på tom.pahlsson@hotmail.com Välkommen till Bunkerligan!
 3. Blood Bowl 2 spelare söker till svensk liga

  Bunkerligan spelar Blood Bowl 2. Vi är ett växande community som kör Blood Bowl på svenska. Vi spelare divisionsspel som löper från säsong till säsong. Vi följer lag, unika spelare och binder ihop alltihop i ett gemensamt sammanhang. Välkommen till sporten. Säsong 7 startar om ca 2 veckor och det är ett utmärkt tillfälle att hoppa in. Ansök om medlemskap på vår facebooksida: https://www.facebook.com/groups/479691865544420/ Exempel på kickoff video: Tveka inte att maila mig vid frågor på tom.pahlsson@hotmail.com Välkommen till Bunkerligan!
×