Gå till innehåll

All aktivitet

Detta flöde auto-uppdateras     

 1. Senaste timmen
 2. Har lagt till lite figurer i den första posten ovan.
 3. Igår
 4. Senaste veckan
 5. BU: Nya firmatecknare

  Bakgrund: I början av året tog vi beslut om firmatecknare för Sverok. Detta beslut hade dock behövt uppdaterats efter det många av de ärenden som hanterats under året och som krävt firmateckning rört personal-, skatte- och liknande frågor hos centrala myndigheter. Det är ärendet som hanteras helt av kansliet och det är därför rimligt att kanslichefen kan underteckna sådana ärenden å förbundets vägnar. Länk till underlag: https://docs.google.com/document/d/1OF1n5URInZaYIohxVTK3D37-qmnY7Z9dVZFw9Cr2HFY/edit#heading=h.fpnzi2nvrqd0 Jag yrkar: 1) ...att alla tidigare beslut om firmateckning annulleras. 2) ...att Anna Erlandsson (860328-7460) och Evelina Möller Pihl (960103-8426) väljs att gemensamt teckna Sveroks firma. 3) ...att kanslichef Johan Groth (611019-0151) ges rätt att teckna förbundet firma i enlighet med texten under rubriken “Rätt för Sveroks kanslichef att teckna förbundets firma”
 6. Extrainsatt styrelsemöte 28/9-2018

  Mötets öppnande: Fastställa röstlängden. Förklara mötet beslutsmässigt. Välja mötesfunktionärer. - Mötesordförande - Mötessekreterare - Demokratifrämjare - Justerare Fastställa adjungeringar. Fastställa dagordningen. Fastställa sista datum för publicering av justerat protokoll. BU: Nya firmatecknare Mötets avslutande.
 7. Lägger upp lite klassiska 40K-noveller på Tradera. De åtta första Gaunt's ghosts-böckerna och de åtta första Hurus Heresy-böckerna. En tjuga styck! https://www.tradera.com/profile/items/502608/brynolf11
 8. Såg detta gamla inlägget idag. Du har möjligtvis inte ngt kvar till D&D Chronopia som du vill sälja? Mvh Andreas
 9. Hejsan! Köper gärna material till äldre Mutant och Drakar & Demoner. Skicka gärna lista med vad ni vill sälja och skick. Mvh Andreas
 10. Tidigare
 11. Hej, saknar en del expansioner till Talisman 4th edition. Om du har och vill sälja kontakta mig på påjl@vwgroup.se eller 0707340380. Jag betalar bra.
 12. Tack, du har svar som PM
 13. OK, jag förstår, jag kan skiljas från den för 750, men det är mitt lägsta bud och gäller bara här och nu.
 14. Hej, Jag är eventuellt intresserad men priset är lite högre än vad jag hade tänkt mig dagsläget. Jag förstår att den var dyr när den kom men jag är primärt intresserad av reglerna. Som det ser ut nu skulle jag kunna tänka mig att erbjuda 650 kr för den.
 15. Ursäkta att jag hoppar in i tråden, men jag har den limiterade utgåvan (1000 exemplar) av dvärgboken till 8th edition som jag kan sälja för 900 kr ifall det skulle vara intressant.
 16. Hej Erik, Jag är intresserad av dvärgboken till 8th edition. Har du möjligtvis den?
 17. Nybörjare med frågor!

  Andra här är nog mera insatta i detta än jag, men i alla fall: D och D har ju existerat länge och kommit ut i olika versioner, 'standard' reglerna blev mera avancerade i. o. m. Expert-reglerna, Trudvang (har ej spelat) tror jag hade nya regler osv. Har du PDF-regler är det en version, är ett äventyr skrivet för andra versioner kanske alla stats är för andra regler (och andra tärningar), men allt kan ju med lite möda konverteras. Själva äventyren är ju sällan beroende av vilka regler de är skrivna för, stats kan skrivas om eller höftas fram, det viktigaste är att ha koll på historien och skapa en känsla för vilket spel du/ni vill ha. Hoppas det var till nån hjälp.
 18. Hej alla på forum.sverok Håller på med ett mycket ambitiöst projekt till Sagan om ringen. Ett Diorama. Söker massor av figurer. Söker främst färdiga figurer målade och klara. Uruk-hai Orcher (Massor) Inga Goblings vättar. Även övriga onda figurer Saruman, Forces of Mordor, Ringvålnader osv. Elf Warriors of the Last Alliance. Vanliga Alver funkar också. Legolas har jag dock. Rohan främst fotfolk, men även rytteri. Gondor fotfolk, inte första handsval Gandalf på häst Ev .en War Mûmak™ Of Harad. Jätte elefant med besättning (Färdigmålad) Erbjudanden, bilder och pris mailas till johan.west@hotmail.com Hälsningar LotusJohan
 19. Axis & Allies Global 2nd Edition

  Tjena, Någon i Stockholmsområdet som spelar eller vill spela Axis and allies? Vänlig hälsning Peter
 20. Dropbox, gmail och gprd

  Finns det någon som behöver läsa medlemsregistret men inte har tillgång till ebas? Vilken information behöver den personen i så fall ha tillgång till?
 21. [Umeå] Grottröj!

  ... och i lördags var 23 gången! Vi skriver verkligen inte här ofta 😆 Följ bloggen på https://grottroj.blogspot.se
 22. Billigt bankkonto?

  Nu när samarbetet med Nordea är slut letar vår lilla förening efter ett bankkonto som inte kostar mer än våra inkomster. Vi behöver: internetbank. Plus i kanten skulle vara: swish, bankgiro. Jag tänker att fler föreningar måste sitta i samma sits nu. Någon som har hittat en schysst och billig bank?
 23. Söker spelare Kristianstad

  Hej! Om du fortfarande letar medspelare så skulle jag vara intresserad, Bor lite utanför Kristianstad.
 24. Hej! Jag är en nybörjare/återkommande D&D spelare som skulle vilja börja spela igen. Så jag söker en spelgrupp som skulle kunna tänka sig ta emot en ny spelare. Då D&D är det ända rollspel jag spelat så är de det jag kan bäst men jag är alltid villig att pröva nya rollspel ^^ Lite snabb info om mig, jag är en 27årig man med intresse för spel av alla dess slag. Jag bor i Köping men kan alltid tänka mig att köra till grannbyar/städer om det skulle behövas för att få spela. Jag har spelat D&D förut men p.g.a. studier var de svårt för våran spelgrupp att slutföra vårat "äventyr" så jag är inte helt borta men man kan behöva lite tålamod med mig då de var ett tag sen. Alla tips om grupper eller föreningar är uppskattad =)
 25. Nybörjare med frågor!

  God dag! Jag är helt ny inför rollspel och har planerat att börja spela Drakar och Demoner med några polare, så nu har jag några frågor som jag hoppas kunna få svar på. Behöver jag köpa Drakar och Demoner eller kan jag bara köpa tärningar (två uppsättningar har jag läst mig till att jag behöver) och använda mig av det fritt släppta materialet i PDF-form som finns? Vad är det egentligen man får med som man behöver i en DoD-låda (det enda jag sett som kanske behövs är spelledarskärmen)? Flera sidor och användare på andra forum pratar om att vissa äventyr är "skrivna för vissa regler", vad innebär det och varför kan man inte spela olika äventyr med samma regler? Vad är det som hindrar? Min uppfattning är att "91-reglerna" för DoD är de som är roligast/bäst att köra med enligt de flesta, men är det dumt om man ska köra lite olika äventyr och behöver man då läsa in sig på alla olika versioner av regler innan man börjar köra ett äventyr? Många frågor, hoppas ni kan hjälpa mig att få svar på dem!
 26. [KÖPES] Lord Of The Rings Figurer

  Hej alla på forum.sverok Håller på med ett mycket ambitiöst projekt till Sagan om ringen. Ett Diorama. Söker massor av figurer. Söker främst färdiga figurer målade och klara. Uruk-hai Orcher (Massor) Inga Goblings vättar. Elf Warriors of the Last Alliance. Vanliga Alver funkar också. Legolas har jag dock. Rohan främst fotfolk, men även rytteri. Gondor fotfolk, inte första handsval Gandalf på häst Ev .en War Mûmak™ Of Harad. Jätte elefant med besättning (Färdigmålad) Erbjudanden, bilder och pris mailas till johan.west@hotmail.com Hälsningar LotusJohan
 27. Jag målar din armé

  Hej! Har du inte tid, eller orkar helt enkelt inte så finns jag här! Jag målar dina figurer åt dig mot betalning! Jag kommer att ha olika steg på hur "Bra" jag kommer att måla dom. mejla mig vid intresse så kan vi prata vidare! Kontakta mig på: jockejans@hotmail.se Mvh Joakim
 28. Hej jag är en 34 årig man som lettar efter en rollspel grup i trollhätan jag har spelat nästan alla typer av rollspel så någuluda erfarn. Är riktigt sugen på d&d men är nog på det mesta 😀 jag jobbar litte oregelbundet me är ledig på helgerna för det mesta.
 1. Ladda in mer aktivitet
×