All aktivitet

Detta flöde auto-uppdateras   

 1. Igår
 2. Hi, This is an old thread but is the group still active? I'd love to try playing DnD (complete beginner here)!
 3. Senaste veckan
 4. Jag har ett exemplar av den stora artbook som Larry Elmore gav ut för något år sedan, det är en stor inbunden volym på 300+ sidor som innehåller berättelser och anekdoter, men framförallt hans ikoniska målningar som har varit omslag till en massa rollspel, främst då Dungeons & Dragons. Boken är av den begränsade upplagan med fejk-läder omslag och boken är signerad av Larry Elmore till sin layout kille med numrering 0/500. Tyvärr har omslaget fått några mindre skador i frakten och därför beggar jag endast 500 kr för boken. Frakt mot kostnad tillkommer om man inte kan hämta i Umeå.
 5. Hallå, är långt senare nu men råkade hitta denna tråd. Har råkat få två stycken av Infantryman's handbook. Den som du först sökte som innehåller både primer samt munitorum. Skulle du råka vara inne och se, så hojta till! Vet inte om ni avslutade affären men hade gärna sålt av/bytt den ena av de jag har mot primern om det skulle vara av intresse.
 6. Lite information om begreppet "cis": Cis har inget med sexuell orientering/läggning att göra. Det är ej heller en förkortning, så caps lock är onödigt.
 7. Det beror på hur snyggt målade de ska vara så klart Pma mig på svenska 40k vetja
 8. Har läst KONTAKT av Axel Stål Handlar om en svensk legosoldat i Irak, mycket bra.
 9. Hej! Vad ska du ha för att måla och bygga 9 droppods?
 10. Säljer härmed ett ex av brädspelet Ticket to ride, spelat en gång. 200kr plus frakt om du inte bor i Uppsala
 11. Hallåj Tänkte kolla om det är någon som har lite Trudvang regler att sälja? Expert böckerna är mest intressanta, då jag redan har reviderade grundreglerna. Har ni några av de andra böckerna, kan det vara av visst intresse oxå. Mvh Taogoli
 12. Hej! Jag är nyinflyttad i Gävle och letar ett gäng att spela brädspel med. Så om du eller någon annan som läser detta inlägg i framtiden vill träffas och spela så kan du kontakta mig på glenn90johansson (at) hotmail.com Spel som jag äger (mars 2017) Smallworld underground Ghost stories Africana Elasund Carcassonne Catan (6 sp) Catan seafarers (6sp) Terra mystica Discworld Pandemic Pandemic contagion Munchkin
 13. Jag tror inte det finns någon kvar som faktiskt vill ta på sig ansvaret för att ha gett ut denna vederstyggelse, så det är nog lugnt
 14. Ja kanske det och nej jag vet ingen grupp förutom gardinjägarna i Vällingby som jag har försökt att ta kontakt med men som inte har svarat.
 15. Tidigare
 16. Ett par månader sedan någon skrev här så vet inte hur det har gått, men jag letar också efter en grupp att spela med. Är nybörjare men ganska insatt i D&D 5e och har lätt att lära. Hör gärna av er om det finns en plats över Är 29-årig lärarstudent vid UU, har möjlighet nästan vilka dagar som helst och spelar helst varje vecka men är intresserad även om det är mer sällan. Alternativt om någon vill starta en ny grupp.
 17. Heje. Söker du fortfarande spelare?
 18. Jag letade nu istället och hittade dom, har 22 stycken helt nya lösa, utklippta från sprue. Hade tänkt spara dom till senare egentligen, men kan släppa dom om du göra det intressant med cash eftersom jag precis börjat samla en ny armé och behöver pengar:D Jag menar inte överdrivet mycket men gärna lite extra lockande i alla fall! Du kan skriva privat meddelande här det är nog enklare så tar vi resten där. //MVH Robert
 19. Nu har jag bara kvar samlingen med GDW tidningen Challenge #25-77, de övriga är sålda!
 20. Kanske har faktiskt, kollar till imorgon!
 21. Hej, Vi är en grupp (för närvarande tre) spelare som säker en spelledare I Linköping. Förslagsvis för DnD 5e eller Pathfinder. Hör av dig om du är intresserad!
 22. Är fortfarande aktuellt med både kortsamlingar och oöppnade förpackningar. Bara svenska och engelska.
 23. Kan tas ner.
 24. Hej! Jag har just fått upp ögonen för RPG och hade tänkt testa ett spela detta, har just köpt Pathfinder Beginners Box och hade tänkt testa det med några kompisar, men skulle vara kul att testa med någon spel spelat förut! Har du fått ihop någon grupp? Skulle gärna tänka mig att testa med dig isåfall!
 25. Hej allihopa, det är så att jag söker nya medborgare till Sverige i ett spel som heter E-sim och då kom jag över denna sida som verkade för bra för att vara sann E-sim är ett spel som går ut på att antingen skapa ett företag och bli framgångsrik, bli en militär och bli stark nog att kämpa antingen för sitt land eller som en legosoldat i utbyte mot betalning, att vara en journalist och ha sin egna tidning som skriver om olika händelser inom landet eller världshändelser (man kan såklart göra båda) och sedan så kan man även vara politiker och/eller partiledare för sitt eget parti för att kunna driva det man tycker behöver göras om man är intresserad av det Nu till Sverige, eller som det så fint kallas i E-sim, E-Sverige Det är så att vi har haft en nedgång i antalet medborgare allt sedan Litauen (som är i en allians med det starka Polen och Estland) ockuperade vårt land och dessutom tog tillfället att ta Danmark och Norge medan Estland tagit Finland. Nu söker vi folk som kan tänka sig att börja spela E-sim i hopp om att vi ska kunna bygga upp Sverige till att vara ett starkt land och Sveriges regering kommer tillhandahålla förnödenheter och även ge råd till de som söker det Jag hoppas få se fler svenska medborgare i framtiden och nedan så finns det en länk till E-sim om någon är intresserad http://suna.e-sim.org Ett litet tips, kom ihåg att välja Sverige när ni registrerar
 26. Hej, Vi har startat en hemsida - om kortspel. Nu letar vi bra erfarna skribenter som kan hjälpa oss göra sidan ännu bättre. Om det låter intressant, kontakta oss på infomailen. MVH Lars
 27. Hej. 27 år och inte spelat på länge men skulle vilja dra igång igen. Så om någon grupp med spelare som kör över nätet behöver en extra spelare hör av er. Typ av rpg spelar ingen större roll. Men gärna inget för regeltungt utan där fokus på att ens karaktär inte går oc gillar jag. Gärna också vis typ roll20 eller liknande.
 28. På min jakt efter alla tillbehör har jag fått köpa en massa dubbletter av både spelen och expansioner, samtliga är oanvända och nya: 625 kr/st Base games (Swamps of Death eller City of the Ancients) 325 kr/st Boxed expansions (Frontier Town eller Caverns of Cynder) 225kr/st Deluxe Enemy Pack (Scafford Gang), Hero Packs (Orphan, Prospector eller Drifter) 125kr/st Enemy Packs (Darkstone Brutes, Custodians of Targa, Trederran Raiders eller Harvesters), Deluxe Darkstone, Card Expansions (Dead man’s bounty, Badlands expedition, Murky confrontations, Ancient terrors, Treasures of the void, Edge of the abyss eller Blood Money) Hämtas i Umeå eller skickas mot kostnad, skicka mig ett meddelande om du vill köpa eller har frågor.
 1. Ladda in mer aktivitet