Gå till innehåll

All aktivitet

Detta flöde auto-uppdateras     

 1. Igår
 2. Hej, Köper gärna lite warhammer fantasy empire och kislev. Även mordheim är intressant. Helst människor men annat kan va intressant också. Så skriv vad ni har!
 3. Senaste veckan
 4. OSCON 2019 söker Spelledare

  Inför planerna för 2019 så vill vi ha ihop ytterligare lite mer rollspel på vårt konvent i Osby. Finns massor med rollspelare i närheten så borde inte vara några problem. Men för att dra ihop rollspel så behövs inte bara spelare, utan spelledare. Så är du sugen på att dra i ett one-shot så hör av dig så ska vi få ihop ett grymt konvent. mvh Oliver
 5. Tidigare
 6. DM/spelare söker (DM/)spelare i Kristianstad

  Hej Ders, jag är nyinflyttad till Kristianstad men har rollspelserfarenhet i allt från DnD 5th & Shadowrun 5th till Symbaroum och Mutant år noll. Skulle gärna fylla på en spelarplats för vad som helst. MVH
 7. Jag tror inte den är komplett så det måste nog till en service hos Hilti innan den är brukbar.
 8. Borås Spelkonvent 36

  Då var det dags för ännu ett spelkonvent i Borås. För 36:e året i rad arrangeras Borås Spelkonvent eller BSK som det kort och gott heter. I vanlig ordning är det alla helgona-helgen som i år inträffar 2/11 - 4/11. Vi håller som förra året till i den i BSK sammanhang så klassiska skolan Bäckängsgymnasiets lolkaler. I år har vi flertalet Rollspelsarr, figurspel, brädspel, med mera. Mer information om konventet, vad som arrangeras med mera kan ni läsa om på https://bsk.armagedon.se eller på Facebook: https://www.facebook.com/events/911659385702733/ Hoppas vi ses i November!
 9. Spelare söker Spelgrupp i Kristianstad

  Bor numeräven jag i kristianstad, så är kan gärna tänka mig att lira om någon behöver spelare i en 5th edition grupp. Även 3,5 funkar men det var länge sedan för mig. Btw om man bor i kristianstad så finns det en hel hög med rollspelare i Osby också.
 10. Ganska erfaren DM/spelare i D&D 5E, har spelat Mutant År 0 och Symbaroum. Söker spelare och ev. DM till Mutant År 0 och/eller Symbaroum.
 11. Jag är gärna med och spelar/spelleder om det går för sig. ders@bahnhof.se
 12. Går den återställa till brukbart skick enkelt?
 13. Lägger ut en intressekoll på en cool bultpistol Hilti DX 450 som jag säljer som rekvisita till lajv eller cosplay etc, kanske till Battlestar Galactica-event? Den inger en asgrym postapokalyptisk känsla. Återskapa din egen armé av Hilti-krigare! Jag tror inte den är brukbar som bultpistol så den ska vara helt ofarlig att handskas med men ser riktigt ruggig ut i rätt kontext. Jag har använt den på flera maskerader med undergångstema och gjort total succé. Den ser ut som ett tungt vapen från framtiden med stor eldverkan samtidigt som den har en vacker sliten yta som om den varit på slagfältet i flera år. Den finns i Malmö men kan skickas. Originallåda (som man skulle kunna göra en sköld av) ingår med lite verktyg och tillbehör mm. Kontakta mig här på forumet med förslag på pris vid intresse! Mvh /Martin
 14. Hej! Vet ni om det är okej att sälja en Hilti bultpistol som rekvisita till Warhammer-lajv etc.? Vad jag vet är den inte i bruksskick utan passar bättre som rekvisita. Den är ju också byggd så att det endast går att avfyra den ifall den är hårt tryckt mot en vägg. Man ska alltså inte kunna skjuta bult/spik rakt ut i luften även om man kan göra den brukbar igen. Men faller den under nån vapenlag eftersom den är gjord för att drivas av krutladdningar? Tacksam för svar ifall ni vet nåt om detta! Jag undrar också ifall ni vet om det skulle kunna finnas nåt intresse för en sån bultpistol bland era medlemmar för ett lajv exempelvis? Med vänliga hälsningar /Martin
 15. Hej, jag har en samling supplement till Runequests tredje utgåva från Avalon Hill/Games Workshop att sälja. Monster Coliseum (#1) - Nära Nyskick - 450 kr Land of Ninja (#7), GW Hardback - Mycket Bra Skick - 360 kr Glorantha, Genertela Crucible of the Hero War (#8) - Nära Nyskick - 450 kr De har hanterats varsamt, alla lådor medföljer och de är i bra skick Bilder finns för den som är intresserad. Frakt mot kostnad om man inte kan hämta i Umeå.
 16. Köper Doomtrooper

  Söker fortfarande efter fler kort.
 17. Jag har tänkt göra mig av med mina rollspel och däribland finns lite mutant och drakar & demoner. https://imgur.com/a/hycy87A Regelboken till det äldre D&D har 2 lösa ark i mitten och är rätt sliten men i övrigt mycket fint skick på allt.
 18. Har lagt till lite figurer i den första posten ovan.
 19. BU: Nya firmatecknare

  Bakgrund: I början av året tog vi beslut om firmatecknare för Sverok. Detta beslut hade dock behövt uppdaterats efter det många av de ärenden som hanterats under året och som krävt firmateckning rört personal-, skatte- och liknande frågor hos centrala myndigheter. Det är ärendet som hanteras helt av kansliet och det är därför rimligt att kanslichefen kan underteckna sådana ärenden å förbundets vägnar. Länk till underlag: https://docs.google.com/document/d/1OF1n5URInZaYIohxVTK3D37-qmnY7Z9dVZFw9Cr2HFY/edit#heading=h.fpnzi2nvrqd0 Jag yrkar: 1) ...att alla tidigare beslut om firmateckning annulleras. 2) ...att Anna Erlandsson (860328-7460) och Evelina Möller Pihl (960103-8426) väljs att gemensamt teckna Sveroks firma. 3) ...att kanslichef Johan Groth (611019-0151) ges rätt att teckna förbundet firma i enlighet med texten under rubriken “Rätt för Sveroks kanslichef att teckna förbundets firma”
 20. Extrainsatt styrelsemöte 28/9-2018

  Mötets öppnande: Fastställa röstlängden. Förklara mötet beslutsmässigt. Välja mötesfunktionärer. - Mötesordförande - Mötessekreterare - Demokratifrämjare - Justerare Fastställa adjungeringar. Fastställa dagordningen. Fastställa sista datum för publicering av justerat protokoll. BU: Nya firmatecknare Mötets avslutande.
 21. Lägger upp lite klassiska 40K-noveller på Tradera. De åtta första Gaunt's ghosts-böckerna och de åtta första Hurus Heresy-böckerna. En tjuga styck! https://www.tradera.com/profile/items/502608/brynolf11
 22. Såg detta gamla inlägget idag. Du har möjligtvis inte ngt kvar till D&D Chronopia som du vill sälja? Mvh Andreas
 23. Hejsan! Köper gärna material till äldre Mutant och Drakar & Demoner. Skicka gärna lista med vad ni vill sälja och skick. Mvh Andreas
 24. Hej, saknar en del expansioner till Talisman 4th edition. Om du har och vill sälja kontakta mig på påjl@vwgroup.se eller 0707340380. Jag betalar bra.
 25. Tack, du har svar som PM
 26. OK, jag förstår, jag kan skiljas från den för 750, men det är mitt lägsta bud och gäller bara här och nu.
 27. Hej, Jag är eventuellt intresserad men priset är lite högre än vad jag hade tänkt mig dagsläget. Jag förstår att den var dyr när den kom men jag är primärt intresserad av reglerna. Som det ser ut nu skulle jag kunna tänka mig att erbjuda 650 kr för den.
 1. Ladda in mer aktivitet
×